Mit kezdjek az anyámmal? Költözés nem opció
Figyelt kérdés
3 éve pánikbeteg vagyok mert történt egy trauma a családba amit nem tudtam feldolgozni. Gyógyszert kellett ra szednem ami miatt nagyon sok kiló feljött. Kb fel éve folyamatosan sertegetett ha este 6 után ettem (alapból 7-8 között leszek ehes) és bulimias lettem.. rengeteget koplaltam bár ez nem tudatos volt, valamiért nem volt étvágyam ennek ellenére egy deka se ment le. Van 2 testvérem a húgom nagyon sovany, de észrevettem nala is étkezési rendellenességet, ocsem nagyon kövér, jar edzoterembe de nem hiszem h megerőltető magát + sokat eszik így is. Őket nem piszkálja. Persze nekik mindenki megvan, nekem mindenért meg kell dolgoznom.. egy hete ki volt akadva hogy így úgy a gyógyszert le kell tenni stb. Most ettem egy banánt, és lehordott mindennek hogy benne leszek az élet 350 kiló felettbe stb. Meg hogy így rontom el a diétát. Egész délelőtt dolgoztam nem ettem semmit csak itthon egy szendvicset. Hogyan tudnám leállítani? Nem tudom elviselni hogy így beszél velem....2021. júl. 17. 22:26
11/12 A kérdező kommentje:
Ugyanabban a városban tanulok ahol lakom, így biztos hogy elutasítanák. De egyébként máskor teljesen normális, lehet vele beszélni. Másban is van hátrányom, 2 tesómnak új laptopot vettek, azaz külön külön 1et, nekem egy nagyon régi volt aminek az aksija se volt jó, meg hát kezdett meghalni szegény, utána kaptam egy még régebbit ami csoda volt hogy működik, mind a 2 meghalt kb egyszerre. (Egyébként az a nagyon regi Lenovo thinkpad ami kb 15 éves és vagy 2 kiló) a tesom eltörte az övét, kellett hozza egy kábel hogy monitoron láthassa a kepet, mikor tönkrement az enyém akkor megkaptam ezt :D Ha apa megy valahova akkor húgomat viszi, mast meg se kerdez. Ha anyának kell valami akkor csak addig vagyok jó. De anya sose költ rám semmit, max a rezsit fizeti. Én amit kapok gyakszis pénz 22ezer forint, elmegy bérletre és telefon számlára ami 6500 tobbi a gyógyszer, meg ez az ami éppen szükséges, a Kondi bérlet épphogy kitelik ami 5500 de nem mindig. Tesome 7500 de azt fizetik neki.. ja egyébként ha valamit főznek nekem soha nem tesznek félre és hiába mondom nem foglalkoznak vele..
2021. júl. 18. 10:48
12/12 anonim válasza:
Hát, gyűjtsd össze ezeket leírva, és egy közös ebéd alkalmával szegezd neki őket egyesével a családodnak. Kérdezd meg, mért nem szeretnek téged. És ne hagyd, hogy letagadják. Állj a sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!