Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha nem engednek...

Mit csináljak ha nem engednek a szüleim sehova egyedül?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött,hogy márciusban összejöttem egy fiúval aki anyáéknak nem volt szimpatikus(mert cigány), megengedték hogy találkozzak vele(2szer) utána már azt sem engedték meg hogy facebookon írkáljak vele. Utána elmentem vele találkozni(titokban) csak apa pont arra jött és meglátott engem, hogy tőlük megyek haza. Rá 1 hónapra megint elmentem,és amikor megtudták elvették a telefonomat, és azóta nem engednek egyedül sehova. De már szakítottam vele, és tudják is, de nem bíznak meg bennem.Mit csináljak hogy újra megbízzanak bennem?

2021. júl. 17. 11:17
1 2
 11/19 Thispain ***** válasza:
5%
#9 Nem hazudott. Amúgy a szülők sincsenek maguknál, ha értelmetlen tiltásokat találnak ki.
2021. júl. 17. 12:49
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Hány éves vagy? 18 felett oda mész ahova akarsz
2021. júl. 17. 13:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Muszáj volt vele szakítanom, mert azt mondták hogy ha nem szakitok vele elmennek hozzá és beszélnek vele, hogy hagyjon engem békén.
2021. júl. 17. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted tényleg beszéltek volna vele? "Hagyd békén Katikát" kb ennyi lett volna a nagy beszélgetés, megy minden tovább.
2021. júl. 17. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
43%
10 voltam. Szóval hány éves vagy? Kezdem hinni, hogy kamu a kérdés. Ha elmúltál 16 akkor minek szólnak bele? Nem ők mondják meg, hogy kivel járjál. Még úgy is érzem, hogy nem ismerlek te nem szereted igazán ezt a fiút. Én küzdenék érte de te nem teszed szóval szerintem hagyjad ne játsz az érzéseivel.
2021. júl. 17. 20:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem múltam el 16
2021. júl. 17. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt kár volt kijelentened, mert sajnos ezt angyon nézik itt, hogy 16 alatt ne elgyen itt sneki.
2021. júl. 17. 23:01
 18/19 anonim ***** válasza:
77%

17. És mit tudnak csinálni? Nyilvánvaló, hogy többen is használják 16 alatt az oldalt. Mitől kell őket annyira félteni? Annyit ők is tudnak már, mint egy 18 éves. Most hiába kamuzza be, hogy 16 feletti, ha nem úgy kell kezelnie bizonyos dolgokat, mint egy felnőtt, pl. szerelem.

Kérdező, a válaszom az, hogy csak várni tudsz, esetleg járj a kedvükben. Majd megenyhülnek.

2021. júl. 20. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ezért nem akarják a szüleid a járást, mert még 16 sem vagy, nem kell neked fiúcska. Meg ha elmentél hozzájuk, vajon mit gondolnak, miket csinálhattatok? Nyilván nem akarnak anyádék sem egy szülést 14 éves korodban..

Ha a szökést elhazudtad..

Jó tanácsként mondom neked, ha megint lesz fiúd beszélj anyukáddal minimum, aztán találjon neked valamit, mert nem akarsz 16 év alatt gyereket :)))

2021. júl. 20. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!