Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék tenni a szülői...

Mit tudnék tenni a szülői túlféltés ellen???

Figyelt kérdés
Oké, ez a sztori éppen ma történt. Egy tökre normális lány vagyok és az átlagnál is normálisabbnak mondanám magam. A szüleimnek mindent igyekszek megtenni jótanuló vagyok, alig szoktam eljárni valahova ha el is megyek akkor is max pár órára. Még cigizni sem cigiztem, energia italt sem ittam még (!), inni sem ittam. És nem azért mert a szüleim úgy akarták volna ha nagyon akarnám akkor megtenném. de hát nem akarom, na mindegy a sztori lényege ma elmentem barátnőmmel a városba alapvetően kajálni...a barátnőmnek a palija és neki a barátja pont bent voltak a városba ezért megbeszéltük hogy összefutunk. Tökre jól elvoltunk emiatt mondtuk hogy sokáig bent maradunk mert hagy beszélgessünk. Anyának írtam nem örült neki, mindegy hazamentem mert tudtam hogy nem engedik anyáék a dolgokat. Hát hazamentem első mondata, ittam e valamit mivel olyan furán néz ki a szemem. Én már tényleg nem tudom mit tegyek, nem ez volt az első alkalom amikor ilyenekkel bombáztak.
2021. júl. 16. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 viszont kívánom
2021. júl. 17. 10:43
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
ugyan ez van velem is csak annyi hogy én 14 vagyok.Én is kitünö vagyok most megyek gimibe és 8évig mindenböl kitünö voltam.Segitek itthon eddig a nyáron 1szer voltam a városba 2szer az volt osztályommal és 2szer a barátnömnél. Szinte minden alkalommal megkérdezte apám hogy mit csináltunk mindtam higy csak beszélgettünk ettünk és hasonlok és az összes alkalommal megszondáztatott mert "furcsán viselkedtem" igy is alig engednek el valahova és szoszerint könyörögnöm kell nekik.És volt olyan hogy apám szoszerint leellenörizett és feljött a városba megnézni és a játszora ahol a volt osztályommal találkoztam. Én ugy vagyok vele hogy majd rájönnek hogy megbizhatnak bennem de sajnos addigra valoszinüleg a gyerekkoromnak annyi lesz és a gyerekeimnek arrol fogok beszélni hogy itthon ültem és takaritottam,föztem és tanultam 0-24ben.
2021. júl. 28. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
élvezd
2021. júl. 30. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:

1.ez hogy úszta meg a tiltást mikor 14? :O

kommentekre nem vonatkozik?

2021. szept. 7. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
A túlféltés káros a gyerek személyiségfejlődésére. Önállótlan lesz es gyerekszerepben ragad. Pláne ha ehhez érzelmi zsarolás is társul a szülő részéről.
2022. jan. 8. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!