A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
93 szavazat
1/18 anonim válasza:
Sokszor segített nekem, egyáltalán nem félek tőle.
2/18 anonim válasza:
Istenem! Ezek a kérdések!
És engem akarnak törölni az oldalról...
3/18 anonim válasza:
12 evesen meg igen, hogy kapok egy nagy nyaklevest, de 15 után mikor elkaptam a kezet mar nem volt olyan nagy a szaja. :D Ezert nem, nem felek tole. Es senkinek nem kellene a sajat anyjatol.
4/18 anonim válasza:
Csak akkor féltem tőle, ha fakanál volt a kezében, miközben semmit nem főzött.
5/18 anonim válasza:
Inkább azt mondom hogy tartok attól hogy csalódást okozok neki. Szerencsém van mert nagyszerű szerető édesanyám van :) És akkor se csalódna bennem ha valamit elrontok, inkább segítene kijavítani, bennem van csak ez a megfelelési kényszer enyhén.
6/18 anonim válasza:
Énrajtam eltört a fakanál. Hehe
Apámtól féltem inkább.
7/18 anonim válasza:
Nekem csak a kezembe adta a fakanalat nagynénikéje tanácsára, így tanultam meg járni egyedül mivel azt hittem fogja a két kezem.
Amugy ennek a kérdésnek mi értelme. Miért kéne félnie a gyereknek a szülőjétől aki a világon legjobban szereti a gyerekét?
8/18 anonim válasza:
Nekem is sokszor segített. 7-es vagyok. A legjobb anya a vilagon!
En elmondhatom ezt!
9/18 anonim válasza:
Nem szabadna, hogy odáig fajuljanak a dolgok, hogy egy gyermeknek félnie kelljen a szüleitől, bármilyen korú legyen és bármit jelentsen is ez a félelem. A szülőnek a biztonságot, biztos pontot kell jelentenie a gyermek életében, és EBBEN A SZÜLŐNEK IS NAGY SZEREPE VAN!
10/18 anonim válasza:
Szerintem tök jó ez a kérdés, érdekes.
Én amúgy félek tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!