Mik azok a dolgok ami miatt a lány gyermekek jobban szeretik az apjukat az anyjuknál?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az olyan válaszok nem érdekelnek hogy "ugyanúgy szeretik az anyjukat mint az apjukat" mert ez nincs mindig így és engem CSAK az érdekel hogy az apákat sokszor miért szeretik jobban. Csak ennyi a kérdésem és kérlek csak erre válaszoljatok
2021. júl. 15. 09:50
21/23 anonim válasza:
lányom engem szeret jobban ,apukájåval ki sem jönnek annyira .de ugyan ez kisebbik fiamra is igaz .
22/23 anonim válasza:
Akkor ezek szerint ennek helyi alapja is lehet. Nálunk óvodában nagycsoportoban jött ez elő szülői értekezleten. 9 lány járt a csoportba, köztük az enyém is. Mindegyikük kivétel nélkül az apját kedvelte jobban. Ezt minden anya be is vallotta ott, én is. Senki nem is lepődött meg, mindenki tudta, hogy ez általában így működik. Mi is az apukánkat szerettük jobban, meg mindenki más lány ismerősünk is. Az volt a furcsa, hogy ha valaki nem így volt ezzel. Szóval ezek szerint ez ilyen helyi dolog lesz, mert itt a kérdés alatt szinte mindenki az ellenkezőjét írja le. (Vagy csak megint mindenkiből előtört a feminizmus, és "már azért is engem szeret jobban" elven leírta ezt? Remélem nem. Sajnos ismerek olyan anyukát, aki annyira nem fogadta el, hogy az apját jobban szereti a lánya, hogy megtiltotta, hogy vele legyen mikor ő is ott van. Aztán végül válás lett belőle, amit ő nagy büszkén mesélt, hogy ő milyen jót tett, végre nem csüng az apján a lánya...)
23/23 anonim válasza:
Szerintem ugyanazért ahogy a fiuknál is van anyás és apás. Rengeteg tényező alakítja ki, hogy miért melyik szülőhöz kapcsolódik jobban egy gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!