Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha a gyermeked...

Mit tennél ha a gyermeked bevallaná hogy homoszexuális? Hogy reagálná rá?

Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 11:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
19%
Unalmas!
2021. júl. 13. 14:43
 22/41 anonim ***** válasza:
97%
Elfogadnám
2021. júl. 13. 16:11
 23/41 anonim ***** válasza:
83%

Gyerekem: Anya apa, meleg vagyok!

Én: Oké

Kb ennyi lenne a reakcióm. Félteném hogy ne bánjanak vele rosszul ne piszkálják de nincs hova ragozni a dolgokat. Nekem mindegy kit szeret csak szeresse

2021. júl. 13. 16:45
 24/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem örülnék..félteném,hogy bántják majd. Amúgy természetesen elfogadnám,igyekszem is olyan kapcsolatot kialakítani a fiamnal,hogy ne féljen elmondani,pláne nem szorongani és kárt tenni magában. Az apja már kicsit nagyobb falat lenne,de ő sem homofób.
2021. júl. 13. 16:50
 25/41 anonim ***** válasza:
85%

Buszke lennek h jol neveltem es megvan az a bizalom h elmondja nekem ezt a fontos dolgot 🙂

Am tamogatnam amiben csak tudom!

2021. júl. 13. 17:19
 26/41 anonim ***** válasza:
83%

Én minden elfogadàsom ellenére biztos ledöbbennék. Lazàn elfogadni szerintem nem lehet. Mégis a gyerekem közli, hogy meleg. Fel kéne dolgoznom. Nem szeretném ezt az utat a gyerekemnek, ebben az előítéletes vilàgban.

Ezek mellett, utàn tàmogatnàm, elfogadnàm, segítenék neki, hogy màsok is elfogadjàk. Félteném.

2021. júl. 13. 21:20
 27/41 anonim ***** válasza:
26%
Kb két hete kérdezték, olvasgasd vissza.
2021. júl. 13. 21:39
 28/41 anonim ***** válasza:
58%
Be írnám a gyakorira, hogy "Mit tennél ha a gyermeked bevallaná hogy homoszexuális? Hogy reagálná rá?" és szépen végig olvasnám azt a bazi nagy listát, mivel 2 hetente naponta szoktak ugyan ilyen kérdést feltenni és nem igaz, hogy mai napig ismétlődni kell az ilyen típusú kérdéseknek mikor úgyis tudjuk rá a választ. Nem igaz, hogy az emberek ilyenkor nem tudják használni a keresőt és ez által napi szinten vannak jelen a főoldalon néha teljesen ugyanúgy megfogalmazva kérdések ezzel kapcsolatban. Olyan nehéz lenne? Csak egy példa: https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=a+gyermeked.. (nem fért ki teljesen de ezt leszámítva tessék már baromi unalmas, és nem hiszem el hogy most látnak ilyen kérdést először..)
2021. júl. 14. 03:19
 29/41 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező, csak hogy lásd milyen emberek is vannak sajnos. Egy ismerősünk mondta, hogy ha a gyereke meleg lenne saját kezűleg folytaná meg, vagy lelőné,mert szégyent hozna a családra.

Én valószínűleg sajnálnám egy kicsit a gyerekemet (persze hogy elfogadnám) mert tudom, hogy milyen nehéz nem heteronak lenni.

2021. júl. 15. 13:51
 30/41 anonim ***** válasza:
83%
A mai világban ez nemhogy ciki hanem még divatos is, nem sajnálnám érte és nem is tudnám könnyedén elfogadni. Hülye szöveg, hogy az ember egyből elfogadna, mert ezt a másiknak is fel kell dolgozni, de rohadt unalmas hogy a szülőnek egyből minden törés nélkül elfogadónak kell lennie, mintha a szülő nem lenne egy érző lény.
2021. júl. 15. 20:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!