Véletlen eltörtem anyám húzos kis kocsiját, mivel vidítsam fel?
Figyelt kérdés
Eltörtem a kerekét, nem direkt, és nagyon szomorú most. Nem tudom mivel engedztelhetném ki, újat venni nem tudok. Valami tipp?2021. júl. 13. 10:15
11/16 anonim válasza:
Hogy törted el? Gyanús, hogy nem te törted el, hanem egyszerűen épp akkor tört el, amikor nálad volt, mert kínai gagyi. Irigylem azok problémáit, akik képesek azon szomorkodni, hogy tönkrement egy párezer forintos pótolható tárgyuk! Eszembe nem jutna a gyerekemben lelkiismeret-furdalást kelteni ilyen hülyeség miatt!
12/16 anonim válasza:
#1 😂😂😂
Azért nem mindegy h milyen húzós kocsi (banyatak 5000 vagy strandkocsi 30000)
Kérdezd meg anyudat h hogyan kárpótolhatnád
13/16 anonim válasza:
Praktikerben, Obiban, stb helyeken lehet ám pár 100 ft-ért kereket venni :/
14/16 anonim válasza:
Vagy egy teljesen újatt veszel itt a nyár elmehetsz nyári munkára ,vagy csak kereket veszel valahol.
15/16 anonim válasza:
Utoljára totál véletlen nem a magassarkujának a sarkát törted ki?
16/16 anonim válasza:
Ezeket nem értem.
Hasznàlati tàrgy, idővel tönkremegy. Szép lett volna ha gyerekkoromban kifizettették volna velem azt a néhàny tànyért amit eltörtem. Ezen a gyereknek nekiesni, időben többe kerül mint újat venni.
Egyik vàlaszónak pedig annyit tudok mondani, hogy nem baràtnő, hanem a gyereke. Nem mindegy. Amit meg féltek, vagy értékesebb azt nem adom kölcsön, ha annyire fàj ha baja lesz. Így nincs esély egy bocsival elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!