Véletlen eltörtem anyám húzos kis kocsiját, mivel vidítsam fel?
Biztos azért szomorú, mert így majd cipelnie kell a havi kaját ami kb. 15 vagy 20 kg.
2-es vagyok. Írj egy kézzel írott munka szerződést, amit odaadsz anyukádnak, hogy szeretnéd ledolgozni, vagy a zsebpénzedből vegyen egy ilyen húzós kocsit.
Írtam két ötletet, mert megértem anyukád szomorúságát, mert én is cipeltem már 20 kg-ot is, míg anyukám nem adta az ötletet, hogy a húzós kis kocsijával egyszerűbb lenne a havi kaját hazahozni.
Nem tudom, más hogy van vele, de ha nekem valaki tönrekteszi egy használati tárgyamat, és nem vesz helyette
másikat, akkor semmivel se tud kiengesztelni. Ha más dolgát kölcsönveszed, az a minimum, hogy számolsz azzal a lehetőséggel, hogy ha kárt teszel benne, azt helyre kell hoznod.
Ahogy a 6-os írja!
Veszel kereket, ha olyat nem találsz mint amilyen eltörött, akkor kettőt veszel és párban lecseréled! Ennyi!
Öhm, hogyha tönkreteszed a másik tulajdonát, ALAP, hogy megtéríted a kárt.
Nincs pénzed újat venni? 16 éves kortól elmehetsz diákmunkára, kb 2 nap alatt megkeresed az árát.
Én használati tárgyamat is tette már tönkre kedves barátnőm, és volt pfája elintézni egy "bocsi"-val, aztán csodálkozott, hogy miért nem adtam neki kölcsön többet semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!