Randira mennék, de lányomnak ( 19) éves , ki kell talàlnom valamit, hogy ne jöjjön velem,mit tegyek?
Nem értem miért nem lehet a 19 éves lányodnak megmondani, hogy randira mész. Nagyon jó lehet a kapcsolatotok forditott kapcsolat. A lányodat olyan anya szerepbe lököd tudtán kívül amiből nem kér mivel hogy ő a lányod.
Jó a kapcsolatotok? Akkor odamész hozzá és azt mondod randira mész mert majd egy fagyi visszanyal helyzetet kockáztatsz ha nem mondod el neki és hazudsz is.
Legközelebb ő se fogja elmondani hogy a barátnője helyett randira ment. És majd nyugodtan csücsülsz otthon abban a tudatban hogy a lányod barátnős programot tart.
Hm amugy gyanus a kérdés egy 45 éves apuka bar nem tudjuk milyen nemu anyuka is lehet, de ha apuka nem fogja a gyk nepet megkerdezni hogy mit mondjon a lanyanak. Sanszosabb inkabb hogy nem a lánya nincs vérségi kapcsolat, hanem mi van akkor ha a 19 éves lány nem a lánya hanem a barátnője a nem apukának.
Ez valami troll kérdés vagy kinodba nem tudtad hogy kérdezd hogy ötletet adjanak neked, hogy kacsints félre a fiatalabb barátnőd mellett aki nem is a lányod. Csak gondoltad igy biztos irnak tippeket hogy tudod megcsalni a barátnődet.
Ha pasi vagy vagy nő vagy és tényleg a lányod akkor miért nem mered elmondani hogy randizni mész? Most ezen én is kamillázok. A lányodnak okozol kellemetlenseget amirol nem o tehet ha hazudsz neki.
Kislanyom randizni mentem. Pont.
Magyarazni majd akkor kell ha egy mostohaapukaval vagy mostohaanyukaval allitasz majd haza.
Szerintem ez egy troll kerdes.
Miért kell ehhez körítés?
- hova mész?
- programom van
- veled mehetek?
- nem
Ne hogy még magyarázkodj a felnőtt gyerekednek. Neked is lehet magánéleted. Nem is tudom miért kísérgetitek állandóan egymást én is meg anyám is rosszul lenne tőle, ha mindenhova együtt mennénk.
Nyugi ha jó fej a randi partner akkor a lányoddal is szívesen elbeszélget. :D
Amúgy a randi partnernek mondtad, hogy van egy 19 éves lányod? Ha ez a verzió az igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!