Miért nem értik meg a szüleim, hogy jelenleg van munkám, nem csak itthon ülök? Hogy értessem meg velük?
Idén végre sikerült nyárra munkát találnom, és volt olyan szerencsém, hogy pont a helyi újságnál. Viszont olyan feladatokat kaptam, amiket többnyire otthonról is el tudok látni, így mondhatni home officeban vagyok, nagyjából heti egyszer kell bemennem, néha többször, de az nagyon ritka.
Ezért úgy tűnik a szüleimnek, mintha nem dolgoznék, csak ülök itthon a gép előtt és ezt rendszeresen szóvá teszik, hogy nem dolgozok, max heti egy napot, pedig amúgy több az, csak szerintük az a munka, amihez el kell menni otthonról.
Hogy lehetne velük megértetni, hogy attól még dolgozok, hogy itthon vagyok?
Igazából azt is szokták mondani, hogy nem hiszik el, hogy ilyen fiatalon,
alkalmaztak, ráadásul úgy, hogy be se járok, nem is látják, hogy dolgozok-e tényleg. :D
Mondjuk azt látják, hogy mindig kész vagyok határidőre, van, hogy hamarabb is, és jól is végzem a dolgomat, tehát nem is értem, hogy mit kifogásolnak itthon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!