Miért nem hagynak már békén?
Figyelt kérdés
Mindig b@sztatnak valamivel.
Eddig finom célozgattak, hogy miért nincs munkám, most hogy van munkám azzal hogy miért nem végzettségemnek megfelelő a munkám. Tudni kell, hogy hiába van meg a papíron, kb úgy értem el épphogy 2-est puskáztam az egészet, szóval próbálkozni sem érdemes abban elhelyezkedni.
De kajak nem igaz, hogy nem hagyják békén az embert.
2021. júl. 10. 10:42
1/5 anonim 

válasza:

Szüleidről van szó? Feltehetően felnőtt vagy. Ha velük élsz és teljes mértékben ők tartanak el (mivel nincs munkád ezért gondolom ez a szituáció) ezért még szép hogy baszogatnak. Nem akarnak 40 éves korodig eltartani ami teljesen érthető és nem is kötelesek rá. És a kérdésből nem az jön le hogy te teszel akármit is azért hogy történjen valami előrehaladás az életedben. Ha egyszer megunják és kidobnak (amit bármikor megtehetnek) akkor majd rájössz hogy hogy élsz meg a semmiből. Ha meg külön élsz, független ember vagy akkor nem nagyon lenne okuk baszogatni, vagy ha ez a helyzet akkor próbáld minimalizálni velük a kapcsolatot. De a kérdésből nekem nagyon úgy jött le hogy te az előbbi típus vagy nem az utóbbi
2/5 A kérdező kommentje:
Most kezdtem júliusban dolgozni, 1 hónappal azután hogy végeztem az iskolával. Kidobni valszeg nem fognak, mert anyám házat kapott nagyszüleimtől, apám meg akkor költözött el, mikor anyámhoz cuccolt át.
2021. júl. 10. 11:00
4/5 anonim 

válasza:

Legalább új történetet találna ki.
5/5 A kérdező kommentje:
Most szerintetek az a gyerek vagyok, aki nem akar elmenni az apjával betonozni? Meg nem hívják le a haverjai focizni?
Ebben az esetben nagyon nem talált!!
2021. júl. 10. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!