Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak békén a...

Miért nem hagynak békén a szüleim?

Figyelt kérdés

Magam alatt vagyok ezért nem szeretnék senkivel sem beszélgetni, ezért be is zártam kulccsal az ajtómat.

Bekapcsoltam a zenét és elaludtam.

Egyszer arra kelek fel hogy a szüleim betörtek a szobámba és telefonon hívogatnak.

Azt hitték rosszul vagyok.

Utána mg elkezdenek velem vitatkozni...

A saját szobámat nem zárhatom be mert ha rosszul leszek akkor nem tudnak bejönni...

Állandóan benyitnak legtöbbször kopogás nélkül.

Megértem hogy féltenek, de nem kapok teret, főleg most hogy szükségem van az egyedüllétre...

17/L

2018. okt. 2. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Egyke vagy ?

Egyébként ha normálisak a szüleid, akkor ülj le velük megbeszélni.

Mondd el, hogy te most szeretnél néha egyedül lenni. Legalább egy kicsit. És nem fogod bezárni az ajtót, ha megtanulnak kopogni. Valamit valamiért. 17 éves vagy, lassan felnőtt és szeretnél egy kis magánszférát.

2018. okt. 2. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Nekem ajtóm se volt,mert levették,a fürdőt se zárhattuk,apám a fehérneműmben is túrkált h vannak e nyomok.. Apám egy erőszakos iszákos nő gyűlölő disznó volt.. :(
2018. okt. 2. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Betörtek, majd telefonon hívogattak. Na igyál még1 pohár kakaót
2018. okt. 2. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

Azt, hogy bezárkóztál aszbádba, gondolom, fülessel halgattad a zenét, nem hallottad, hogy keresnek,kopognak.

Nem tudhatták, hogy nincs-e vmi nagy baj. Igen egy szobában is történhet baj.

Nem tudjuk, milyen amúgy a kapcsolat az ősökkel, de lehet, ha előtte szólsz, h magányra vágysz, akkor tudják, hogy mi van, nem rúgják be az ajtót, talán veszekedés se lett volna.

Nem tudom, mi történt, h magad alatt vagy, de kitartás! 😊

2018. okt. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!