Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha undorodom anyámtól?

Mit tegyek ha undorodom anyámtól?

Figyelt kérdés

Régen szerettem de az utóbbi időben olyan fura ,kérdezem mivan semmi...

A nagymamámmal folyton kiabál és jön az a rész ami bárcsak rémálom lenne:

Együtt van egy házas pasival akinek 2 gyereke van. Régen bemutatott neki engem. Akkor még nem sejtettem miért is.. de együtt van a feleségével megy a gyerekekkel...

Itt szokott előttem irogatni neki ,mindig eltakarja,hogy ne lássam de el szoktam olvasni,most már félek odanézni hátha egyszer azt írja hogy terhes. Mindent egy cigányasszonnyal oszt meg ski itt lakik az utcánkban.

Nem azért olvastam el ,kíváncsi voltam de bár ne olvastam volna...

Mit tegyek?

2021. júl. 9. 13:23
 1/10 A kérdező kommentje:

A nagyim néha szok olyan történeteket mesélni róla hogy mindig ott hempergett....

Nem tudom hogy nézzek a szemébe

Kihívó mini szoknyákat vesz fel .már ki vagykk

2021. júl. 9. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Ha megteheted, akkor költözz el, lehetőleg minél messzebb. Akár koleszba is mehetnél.

Hány éves vagy?

2021. júl. 9. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

Semmi közöd hozzá, hogy anyád kivel van együtt, meg mit csinálnak.

Tudod, magánéletnek hívják.

2021. júl. 9. 13:39
 4/10 anonim válasza:
69%
#3 van magán élet, igen de ha a másik arcába tolja a másik félnek lehet véleménye.
2021. júl. 9. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Mit tol az arcába? Fentebb írta, hogy a levelezést is eltakarja. A kérdezőnek el sem kéne ezt elolvasni.
2021. júl. 9. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
*olvasni, bocs
2021. júl. 9. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
El lehet költözni és megszakítani vele a kapcsolatot.
2021. júl. 9. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Kicsit gondolkodj édesanyád fejével: nem szeret egyedül lenni, az a pasi meg csapja neki a szelet. Az ilyen kapcsolatokhoz 2 ember kell, nem ismerem az igazi hátterét a dolognak, de valahol édesanyádat is meg lehet érteni.

Szerintem inkább nyíltan beszeljetek erről, a nyílt kommunikáció sok mindent megold.

2021. júl. 9. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj külön sajat életet.
2021. júl. 9. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:
73%

Édesanyja egy egy házas, családos pasival dugogat. Megértem, ha szégyelli ezt az erkölcsi fertőt és nem bír hiteles nőként feltekinteni az anyjára.

Szerintem próbálj elköltözni, ha nem bírsz elvonatkoztatni.

2021. júl. 10. 09:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!