Szüleim szerint nem vagyok férfi mert 150 ezret keresek, illetve 25 évesen nincsen semmim se ez ő szerintük szégyen.Igazuk van?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 09:27
11/43 anonim válasza:
Igénytelen vagy!
Ez az igazság!
Nem vágysz jobbra, ez igénytelenség, De ha neked ez megfelel akkor fogadják el ezt a szüleid ennyi.
12/43 anonim válasza:
A pont utáni szóköz hiánya és az "igazuk van?" használata egy teljesen megegyező szituációnál de, pontosan azt jelenti, hogy te írtad ki. Nem azért nem vagy férfi, mert ennyi idősen ennyit keresel, hanem mert itt kérdezgetsz róla embereket állandóan. Kit érdekel, mit gondolnak, ha neked megfelel ez a helyzet? A probléma az, hogy a folyamatos kérdéseidből azért látszik, hogy neked sem tetszik ez az állapot, de akkor meg vegyél erőt magadon, és változtass valamin az életedben. Első lépésként például ne írj ki ide hetente kérdéseket ezzel kapcsolatban.
13/43 anonim válasza:
Ha jól értem,szüleid szerint a kereseted határozza meg a nemed?
Ha egy faaartúró 400e -t keres, akkor minek nevezik?
Te biztos vagy a nemedben? Ha igen akkor miért írtad ezt a kérdést?
14/43 anonim válasza:
Lehet homár, látják rajta a szülők csak erre fogják.
15/43 anonim válasza:
A legtöbb embernek 25 évesen nincs semmije, maximum az, amit kapott... A 150ezres fizu meg nem a világ alja, bár azért az se mindegy, hogy az ország melyik részén élsz.
Viszont ha nem is akarsz változni, fejlődni, tanulni, akkor azért lehet igazság abban, amit a szüleid mondanak. Nem feltétlenül a nemedre értik a dolgot...
16/43 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz a hülyeségeikkel...
17/43 A kérdező kommentje:
Én nem akarok életem végéig gyári munkás lenni, tanulok mellette remélem eltudok helyezkedni madj abban, dehát nekik semmi sem jó
2021. júl. 6. 11:42
18/43 anonim válasza:
Kérdező (#17) mert azt hiszik idióta módon, hogy a maximalizmusukkal segítenek neked... holott a lehető legkártékonyabb dolgot művelik, ha nem tudsz átnézni a hülyeségükön...
19/43 anonim válasza:
majd ha egy drogos, alkoholista, hajlèktalan börtöntöltelèk lennèl akkor igazuk lenni... de így...?
20/43 anonim válasza:
15: egy bőröndel jöttem fel pestre. màra lakàsom van 300 at keresek nettóban,van egy felesègem. De nem ettől tartom magam fèrfinak, embernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!