Jól tettem, hogy megszakítottam velük a kapcsolatot?
Anyámról és nővéremről van szó.
Anyám bátyammal lakik, nővérem az élettársával és 2 gyerekkel.
Én egyedül élek, párom nincs.
Egy éve adtam nekik 80 ezer és 130 ezret külön- külön megtakarításból, mert xarban voltak.
Pár hónapja elvesztettem a munkám volt még megtakarításom meg elmentem dolgozni de nem foglalkoztattak tovább, így kértem közben , hogy jó lenne ha részletekbe elkezdenék vissza adni.
Nővérem nem is reagált rá semmit őt idegből ki is töröltem fbről ( tudom ez kb gyerekes és semmit nem ért)
Anyám az írkál de nem reagálok neki. Meg annyit mondott h " most tudna adni 5 ezret de neki sincs" ( közben elvileg az albival elvannak MEGINT maradva pedig direkt arra adtam)
Lassan felmondják a hitelemet is szerintem, számlákat nem fizettem van kb 30 ezrem aztán ennyi.
Unokatesómtól kértem múltkor kölcsön. De nekem már nincs pofám kérni megint.
Bűntudatom is van, de nem tudom miért. Tudják, hogy xar helyzetbe kerültem.
Remélem lesz munkám egy hét múlva mert úgy kaptam időpontot interjúra nem sok pénz,de legalább ez a gondom megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!