Mért mondta ezt?

Figyelt kérdés

A nővérem nézett én meg meg kérdeztem tőle hogy mivan?

Erre anya olyat oda szól hogy azt hiszem hogy mindenki engem néz és rólam beszél és hogy nem is vagyok nagy szám.

2021. júl. 1. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk anyudat kérdeznéd, hogy miért mondta ezt....
2021. júl. 1. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Miért nézett a nővéred, azon kívül, hogy van szeme, és együtt laktok? Nem lehet, hogy 100x és mindenkinek szólsz, hogy ne nézzen?
2021. júl. 1. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

mert fiatal és szép vagy? Ő meg öregszik , hízik és ráncosodik ?

Van az a típus, aki féltékeny lesz a lányára ilyenkor és ezzel a szemét dumával akarja megtörni az önbizalmát.

2021. júl. 1. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem csak ideges volt, és így vezette le a feszültséget, nem hiszem hogy veled lett volna problémája. Az én anyám is ezt csinálta, tesómmal vitáztunk valamin, erre beszólt valamelyikünknek egy olyat, aminek kb köze se volt a témához,csak elkapott egy szót, és arra reagálva (a témát sokszor teljesen félreértve) kiengedte a gőzt.

Nem mondom hogy ez rendben van, de tényleg ez legyen a szülő legnagyobb hibája, hogy néha ok nélkül odaszúr a gyerekének.

2021. júl. 1. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A fentieken kívül az is lehet, hogy olyan hangnemben szóltál oda tesódnak, hogy anyád úgy érezte, ideje "odacsapni" neked egyet verbálisan, hogy visszafogd magad.
2021. júl. 1. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!