Az én feladatom lenne nyitni?
Rosszul nevelted őket 16 évig. Nem baj ha elhidegültek tőled. Te se tartod olyan emberekkel a kapcsolatot, akivel nincs közös hang. Már felnevelted őket( vagy mi), a munka lejárt.
Az nyisson, aki akar. Apám felé én 24 éves koromig próbáltam nyitni 8 éven át. Meguntam.
Ne kapálózz, nem kellesz nekik.
Engedd el ezt az egészet, majd ha akarnak valamit, ŐK felveszik veled a kapcsolatot.
A kedves exed jó munkát végzett, ha sikerült a gyerekeidet így ellened fordítani. Ha nekik jó így nélküled, akkor fogadd el, és legyen neked is jó így. Ezt az energiát fordítsd inkább a mostani családodra, és foglalkozz inkább a fiaddal.
Egyébként, mintha az én férjem írta volna ezeket a sorokat, ő is sokat kűzdött az exével, és az ellene nevelt gyerekeivel, amíg meg nem únta. Most már csak ránk koncentrál, és nagyon is jól megvagyunk a gyerekei nélkül. Ők így döntöttek, hogy nem kellünk, mi meg elfogadtuk. Anyagilag is jobban jártunk, és a kapcsolatunk is jobb így.
"Én már nem keresek semmit és kihátrálok mindenből, főleg az utolsó köcsög válasz után."
Bocs, de egyáltalán nem volt köcsög a válasza. Viszont rólad sok mindent elmond ez a reakció... Vajon miért tiltott le mindenki? Hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!