Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az én feladatom lenne nyitni?

Az én feladatom lenne nyitni?

Figyelt kérdés
50 év feletti apa vagyok családdal, egy fiunk van. Az előző kapcsolatból van két gyermek, akikről akkoriban 16-18 éves korukig elég rendesen gondoskodtam és jó is volt a viszony. Aztán később már nem tudtam 18 éves koruk után az elvárt appanázst nyújtani és szépen elhidegült a kapcsolat, az egyikük még a FB-ról is letiltott, mert kritizáltam az anyját (szerintem jogosan).
2021. júl. 1. 06:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%

Rosszul nevelted őket 16 évig. Nem baj ha elhidegültek tőled. Te se tartod olyan emberekkel a kapcsolatot, akivel nincs közös hang. Már felnevelted őket( vagy mi), a munka lejárt.

Az nyisson, aki akar. Apám felé én 24 éves koromig próbáltam nyitni 8 éven át. Meguntam.

2021. júl. 1. 10:38
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

Ne kapálózz, nem kellesz nekik.

Engedd el ezt az egészet, majd ha akarnak valamit, ŐK felveszik veled a kapcsolatot.

2021. júl. 1. 11:39
 13/23 A kérdező kommentje:
Én is így élem át, mint ti ketten utolsók....
2021. júl. 1. 12:36
 14/23 A kérdező kommentje:
#12-13 Ezeknek a válaszoknak örültem leginkább!
2021. júl. 1. 14:27
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen semmirekellő gyerekek nekem nem hiányoznának.
2021. júl. 1. 14:37
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Nem véletlen, hogy melyik válaszok tetszenek neked. Önigazolást keresel. Kényelmes, kudarckerülő ,hárító, a gyereket hibáztató megoldást. Valószínűleg fájni fog, míg élsz.
2021. júl. 1. 15:07
 17/23 A kérdező kommentje:
Én már nem keresek semmit és kihátrálok mindenből, főleg az utolsó köcsög válasz után...
2021. júl. 1. 15:17
 18/23 anonim ***** válasza:
28%

A kedves exed jó munkát végzett, ha sikerült a gyerekeidet így ellened fordítani. Ha nekik jó így nélküled, akkor fogadd el, és legyen neked is jó így. Ezt az energiát fordítsd inkább a mostani családodra, és foglalkozz inkább a fiaddal.

Egyébként, mintha az én férjem írta volna ezeket a sorokat, ő is sokat kűzdött az exével, és az ellene nevelt gyerekeivel, amíg meg nem únta. Most már csak ránk koncentrál, és nagyon is jól megvagyunk a gyerekei nélkül. Ők így döntöttek, hogy nem kellünk, mi meg elfogadtuk. Anyagilag is jobban jártunk, és a kapcsolatunk is jobb így.

2021. júl. 1. 15:27
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. júl. 1. 20:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Én már nem keresek semmit és kihátrálok mindenből, főleg az utolsó köcsög válasz után."

Bocs, de egyáltalán nem volt köcsög a válasza. Viszont rólad sok mindent elmond ez a reakció... Vajon miért tiltott le mindenki? Hmmm?

2021. júl. 1. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!