Inkább anyás vagy apás vagy?
Inkább apás, vele jobban el lehet beszélgetni, meg úgy több mindenbe tud segíteni.
(L)
Mivel apám alkesz személyiségzavaros és el is váltak,mikor 10 éves voltam és addig sem foglalkozott velünk,így anyás vagyok. Sajnálom is,hogy nincs egy normális apa képem.
32/n
Anyás. Már kiskoromban is az voltam, ha táborban voltam vagy a mamámnál, mindig bőgtem egy idő után, hogy hiányzik anya, apámmal ez nem volt így.
Anyukámmal mindig is közelebbi, szorosabb kapcsolatom volt, vele éltem miután elváltak a szüleim, szinte mindig mindent megbeszélünk, sokkal jobban szeretek anyukámmal pl. vásárolni menni vagy nyaralni menni, vagy akár csak beszélgetni is, mint apukámmal.
A fontos dolgokról apám is tud, de neki nem mesélek el minden részletet, van, amit el sem mondok neki. Ő sem rossz ember, csak elég unalmas tud lenni, amikor mesélek valamit, akkor is csak bólogat leginkább és van pár idegesítő tulajdonsága, amiket elég nehéz elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!