Én apás,de mivel elhagyott minket "rákényszerültem",hogy anyás legyek.
2021. jún. 29. 21:41
2/20 anonim válasza:
Anya szinte soha nem akad ki rajtam, meg a hülyesegeimen.
Ha elhibázok valamit, elnézi.
Vele mindent meg tudok beszélni, tudom, hogy bármit elmondhatok neki, nem fog rosszul reagálni rá.
Szerintem amiatt is állok közelebb hozzá, hogy lány vagyok. Főleg, hogy még kamasz.
2021. jún. 29. 21:43
3/20 anonim válasza:
Is-is.
Apámmal kiegyensúlyozottabb a kapcsolatom, anyámmal vannak bizalmasabb pillanataink, de könnyebben össze is zördülünk (és gyorsan meg is békülünk utána).
2021. jún. 29. 21:47
4/20 anonim válasza:
Apás vagyok, a személyiségünk is tök egyforma, ahogy a humorunk, gondolkozásmódunk is. Vele félszavakból is megértjük egymást, órákig tudunk beszélgetni. Anyámmal kb semmi közös nincs bennünk, azt leszámítva, hogy mindketten nők vagyunk, tehát van kb egy szűk maroknyi téma amiről vele beszélek, nem faterral.
2021. jún. 29. 21:59
5/20 anonim válasza:
Egyik sem. Szeretem mindkettőjüket, de egyikkel sem közvetlen a viszonyom. Személyes dolgokról, problémákról vagy érzésekről nem tudok velük beszélni, csak hétköznapi vagy praktikus témákról.
Apám mindig távolságtartó volt mióta már nem vagyok kisgyerek, anyám meg helikopterezik körülöttem ha módja van rá és ez engem nagyon zavar.
35/N
2021. jún. 29. 22:05
6/20 anonim válasza:
Anyás inkább. Bár sok mindenben nem fordulhattam hozzá, amint szükségem volt valamire kiskoromban, vagy valamit intézni kellett volna, Ő rögtön bepánikolt.Apámhoz hozzá se lehetett szólni, sokat dolgozott, stresszelt, ezt meg is értettem és kusba voltam körülötte. Aztán el is vált Édesanyámtól.
2021. jún. 29. 22:17
7/20 anonim válasza:
Anyámmal beszélem meg a gondjaimat, de apámmal rengeteg közös hobbink van. Nem tudnék választani. De ha nagyon kell, inkább vagyok anyás
2021. jún. 29. 22:29
8/20 anonim válasza:
anyás
2021. jún. 29. 22:36
9/20 anonim válasza:
Egyikhez sem tudtam kötődni gyerekként érzelmileg, mivel eltoltak maguktól. Mondjuk életszemléletben anyám elvei kicsit kevésbé állnak távol az általam képviseltektől, ha ez számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!