Mit reagálnál, ha a már nagykorú gyereked arra kérne, hogy kisérd el intim piercinget szúrtatni? Elmennél vele?
Figyelt kérdés
Intim alatt azt értem, hogy mellbimbó.
Mennyire furcsállnál egy ilyen kérést? Számítana-e a reakciódnál, hogy a fiadról van szó, vagy a lányodról? Elkísérnéd, ha megkérne rá?
2021. jún. 29. 09:27
11/37 anonim válasza:
kattintásgenerátor üres kérdés.
12/37 anonim válasza:
Vagy a kérdező itt arra kíváncsi hogy az ellenkező nemű szülő, pláne ha lány fiatal ról van szó be menne-e apuci vele. Csak ezt így nem meri megkérdezni a kis perverz
13/37 anonim válasza:
Nem. Az ő teste, az ő dolga, de felnőtt ember: nem kellek én oda. Főleg nem intim piercinghez. Ha apuci-anyuci kell mellé hozzá, ne szúrasson.
14/37 anonim válasza:
Egyébként az jutott eszembe, hogy a vérfertőzésmániás perverz hülyéje újítgatna a meséjén.
15/37 anonim válasza:
Tuti. Aztán este arra elélvez ha valami pasi be írja hogy ő elkísérte a 16-17 neadj Isten 14-15 éves lányát. Be is ment vele végig is nézte a végén még közelről meg is vizsgálta 🙂
16/37 anonim válasza:
Kassa
Most olvasom jobban hogy nagykorút ír. Tovább lépett egy szintre 🤣
17/37 anonim válasza:
Az nem érdekelte eddig sem, csak rokon legyen...
19/37 anonim válasza:
10, engem anyukám minden gyantázásra elkísért, erre varrj gombot. Amúgy, ha kérné, én simán elkísérném, hiszen a gyerekem basszus, legyen akárhány éves.
20/37 anonim válasza:
Ez megint attól függ hány évesen kezdtél el gyantáztatni.
Illetve vannak olyan szellemileg sérült (szellemi fogyatékos) nagykorúak is akiknek betegségüknél fogva szükséges a kísérő személy.
Az is lehet hogy te ilyen vagy és azért kísérget anyukád. Arra már gondolni se merek hogy azért mert még mondjuk nem vagy 12 éves se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!