Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi időre hagyhatom el a...

Mennyi időre hagyhatom el a gyermekem?

Figyelt kérdés
Van egy 14 hónapos gyermekem. Munkában olyan lehetőséget kaptam, ami a jövőnkre nézve nagyon kedvező hatással lenne anyagilag, de ehhez 2 hónapra el kellene mennem 900 km-re. A 7végenti hazautazásomat is megoldanák. Lennének olyan 7végék mikor nem tudok hazajönni. Talán 1-2hétre a családom is ki tudna jönni hozzám. Nem tűnik sok időnek de eddig minden szabadidőmet Vele töltöttem. Szakadhat el ennyi idő alatt olyan kötelék köztem és a baba között ami egész életünk végéig kísérne? Szeretném ha bízna bennem és számíthatna rám mindig. Ez sérülne? Köszönöm!31 éves apuka

2021. jún. 28. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

1 éves baba mellett tíz napra kórházba kerültem.

Akkor csak kicsit látszott rajta. Később derült ki pszichológusnál, hogy milyen lelki sérülés volt ez neki ( apjával és nagyszülőkkel volt, minden szuper volt, csak anya hiánya volt és az, hogy eltűnt mellőle akivel volt egész addigi életében. Nem gondoltam, hogy így kihathat.

2021. jún. 29. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Két hónap az semmi, mások éveket töltenek távol munka miatt.

De azzal számolj, hogy NEM fogsz hetente hazamenni. A repülő drága, másképp meg nem megy, vagy hulla leszel a 12 órás vonat-autózás után.

2021. jún. 29. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Te nem fogsz haza menni minden héten mert mi 800km lakunk budapestöl kocsival egy egész nap utazás ami igen fárasztó.

Milyen munka amúgy ami csak 2 hónapos és sokat fizet?

2021. jún. 29. 11:30
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Annyi időre, míg alszik. Ezt be ne vállald. Lesz mág jó lehetőség. De ne egy 14 hónapossal tedd meg ezt. Gondolj bele milyen lenne neki.
2021. júl. 2. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!