Szülők! Mit csinálnátok ha a 13 éves lányotoknak 18 éves barátja lenne? Vagy ha a 18 éves fiatoknak 13 éves barátnője lenne?
Nem, nem bűncselekmény, csak, ha közösülnek. Amúgy az sem lenne bűncselekmény, ha a pasi csak 17 lenne, vagy a lány 14.
Szerintem nincs ezzel gond, rengeteg ismerősöm volt hasonlóan, volt, aki még ennél is nagyobb korkülönbséggel, még fiatalabban. Amelyik 12 évesen jött össze egy 18 évessel, annak 6 évig tarott. Volt amelyik 14 évesen egy 23 évessel és már 2 éve tart. Ismerni kell mindkettőt, mert ez csak akkor okés, ha a lány tudja, hogy hol a határ, a fiú pedig megbízható és szintúgy tudja, hogy hol a határ.
Én először 13 évesen voltam ténylegesen szerelmes (egy olyan 16-17 éves srácba), nem lett belőle semmi, el sem mondtam, de tudom, hogy ennyi idősen lehet tényleg szerelmes valaki.
Nyílvánvaló hogy mondjuk a 8.-os lányok megnézegetik a gimis fiúkat. Fordítva ritkább de ha a lány idősebbnek néz ki... ki tudja?
Viszont kétlem hogy érzelmileg vagy szellemileg azonos szinten legyenek és valamelyikük ne sérülne a kapcsolatban.
Szülőként mindkét részről ellenezném, de minimum hogy meg akarnám ismerni a másik gyereket és a szándékait.
14. A kérdésben 13 éves és 18 éves van. Ez ez bűncselekmény. Ha 14 lenne akkor nem lenne az.
Amirol te beszélsz az a 18 alatti, akkor 12 év lenne a határ.
A beleegyezési korhatár az a szexuális együttlétre értendő, nem a párkapcsolatra.
Ha jól tudom, akkor például még a petting sem tartozik ide, bár ebben nem vagyok biztos.
A lényeg, hogy a kérdés a kapcsolatról szólt, nem szexről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!