Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért bántanak minket a szüleim?

Miért bántanak minket a szüleim?

Figyelt kérdés

Egyre depressziósabb vagyok, és folyamatos sírás kerülget az itthoni frusztráció miatt.

Anno meggyőztek a szüleim hogy lakjunk itt, aztán egyszer elkezdődött minden rossz lenni, viták bántások, engem is a kislányomat is és a páromat is aki csak egész héten másfél napot van itthon. Vettünk egy házat mert kezdtünk beleőrülni, de sajnos még jó néhány dolgot kell megcsinálni rajta hogy be lehessen költözni.

Ha a párom csinálja a házat az a baj hogy elmegy hogy ne a gyerekkel legyen, amikor egésznap programoztak a kislányunkkal az volt a baj hogy miért nem itthon dolgozik, ha itthon dolgozik miért azt csinálja, amit csinál minden rossz.

Már ott tartunk délután 4kor már be kellett jöjjünk a házba mert az udvaron a kislányom játszik a cicával, rollerezik, locsolja a virágokat és nincs egy perc csend mert beszélni is szeret. Alig merek mosni, mert szóvá teszi hogy miattam sok a víz díj, mert a párom ruháját is kimosom heti 1szer ráadásul haza jön pancsikálni, hozzáteszem 5 perc alatt letusol, nem folyasszuk a vizet őrült módjára, arról nem beszélve hogy fizetem a ház egész számláját mert nincs külön óra semmihez, hiába is vagyunk valamennyire elkülönítve lakás szempontjából.

Nagyon nem bírom. Ma délutántól az a tervem hogy játszóterre megyünk és ott leszünk amíg tudunk hogy ne legyen probléma. De egyszerűen sírni tudnék. Aláírom biztosan nem vagyunk hibátlanok, de nem gondolnám hogy lehetetlenség velünk együtt élni mert a lehető legjobban próbálunk alkalmazkodni. Úgy érzem hogy egyre forr a feszültség és próbálok nyelni, mindent végig hallgatni és bólogatni de ez a feszültség úgy érzem kihat a kislányomra is mert pár napja elég sűrűn megemelem a hangom

2021. jún. 23. 11:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Mennyi idő mire kész lesz a ház?
2021. jún. 23. 11:54
 2/24 A kérdező kommentje:
Sajnos mivel fizetésből mindent apródonként tudunk haladni kb 1 év. Furdőszobát kellene, laminálás, burkolás víz villany vezetékek cseréje, nyilászárók, festés. Tető csere is nagyon fontos lenne, az lett volna az első dolog de arról letettünk mert akkor több időre nyúlna el a költözés.
2021. jún. 23. 11:59
 3/24 anonim ***** válasza:
65%

Hallod, nem először írod ki, hogy a közös udvarban a szülőkkel lehetetlen együtt élni. Mi a francért nem költöztök el?

Picsogsz itt a gyakorin, ahelyett, hogy lódulnátok elfelé.

2021. jún. 23. 11:59
 4/24 anonim ***** válasza:
2021. jún. 23. 12:01
 5/24 anonim ***** válasza:
99%
Az együttélés kihozza azokat a feszültségeket, amelyek kezdetben fel sem merültek.
2021. jún. 23. 12:03
 6/24 anonim ***** válasza:
98%

Mondjuk ezt nem értem. A párod gyakorlatilag alig van otthon. Te pedig a szüleiddel nőttél fel, ismerned kellett volna őket, hogy milyen velük együtt élni.

És nem, nem kell mindent lenyelni és mindenre bólogatni. Ha úgy érzed, hogy igazságtalanul bántanak, mondd meg a szüleidnek.

2021. jún. 23. 12:08
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
A párod vegyen fel hitelt és fejezze be a házat
2021. jún. 23. 12:10
 8/24 anonim ***** válasza:
96%
Már múltkor is leírtuk, költözzetek a házatokba. Mi tart vissza? Ha van folyóvíz és áram, én akkor is költöznék, ha csak sátorban tudnánk aludni.
2021. jún. 23. 12:17
 9/24 anonim ***** válasza:
97%

Ha csak mindig annyit tudtok rákölteni, amennyit az adott fizuból félre tudtok tenni, akkor ez így nagyon keserves lesz.

Hitellel nem lehetne meggyorsítani? Mert ennél, ami most van, bármi jobb.

Vagy beköltözni, és lakva felújítani. (Ha tudtok fürdeni, van egy tűzhely, amin főzöl, és van egy szoba, ahol alusztok, már az is jobb, mint ez.)

2021. jún. 23. 12:36
 10/24 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, én a helyedben beköltöznék a házba, amint a víz és az áram megvan. Ilyen szülőkön én biztos nem lógnék, főleg ha a gyerekemre is hatással lenne ez az egész.
2021. jún. 23. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!