Ugyanúgy tudnátok szeretni a párotok előző házasságából született gyerekét (18 éves a gyerek), mint a saját gyereketeket (most fog születni jövőhónapban)?
Akkora kamu ez a kérdés, mint ide Lacháza.... :-D
3 éve dolgozik egy 40 éves...? És addig mit csinált? Anyucikája pelusozta? :-D
Tehát a te pénzedből van kinyalva a 18 éves gyerek popója csillogósan fényesre, és még legyél is a cselédje, amikor amúgy a rendellenessége nem indokolja az ilyen szintű kiszolgálást. Ha az xboxot tudja használni, akkor egyszerűbb ételeket is meg tud csinálni, sőt, fürödni is tud önállóan.
Én a helyedben már rég megmondtam volna, hogy ez így eléggé kihasználás, ha szeretem a másikat, ha nem. Ezen vagy gyökeresen változtatunk, vagy elveszít engem.
Az egy dolog, ha valaki önhibáján kívül megszorul és tőled kér átmenetileg segítséget, egy párkapcsolatban ilyenkor segítjük a másikat. De azt, hogy a majdnem felnőtt fiának szükségtelen, drága ajándékokat vegyünk nem nevezném létszükségletnek. Azt a "férfi" ha tudja és akarja finanszírozza maga. De egy olyan "férfi" aki a fiatalabb párja fizetéséből kényezteti szükségtelen a saját (még csak nem is közös) gyerekét, az szerintem nem is igazán férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!