Elköltözött fiatalok milyen sűrűn látogatjátok szüleiteket?
Esetleg nem érzi azt, hogy a szüleid úszítanak ellen?
21-es voltam
Mikor kollégista voltam kamaszként, akkor volt olyan, hogy minden második hétvégén hazajártam.
Utána, mikor dolgozni kezdtem, és egyetemista voltam, akkor évi két alkalom fért bele (általában a két szülőm születésnapjai), most, hogy már csak dolgozom, és nem tanulok, kb. negyedévente megyek haza úgy, hogy reggel érkezem, másnap este indulok vissza. Ha a hajnali első vonattal (fél 4-4 körül) indulok, kb. délelőtt tízre érek oda. Utálok korán kelni, fárasztó is az út, sok átszállás, stb. Néha baromira felnézek a tini énemre, hogy hogy volt képes ezt kéthetente megcsinálni, ráadásul akkor a péntek esti bulika után alvás nélkül mentem a hajnali vonattal...
Néha azt kívánom, bár közelebb laknának a szüleim, én is szeretnék olyan lenni, aki csak átugrik az apjához egy órácskára, de nekem ehhez külön szabit kell kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!