Elköltözött fiatalok milyen sűrűn látogatjátok szüleiteket?
3 -4 hetente.
De tudok olyanokat, aki az orszag masik felebe költözött, munkaja se olyan, ők évi párszor csak.
Mi kb 3 hetente, 20 km-re lakunk, de tanulunk is, dolgozunk is. Szülőkkel a kapcsolat jó, telefonálunk, emailezünk, és kb. 3 hetente megyünk egyik hétvégi napon (nem ott alvósra).
Kérdező, nálatok sem az a gond, hogy pár havonta beiktatsz egy hétköznapi látogatást, amikor csak te mész. Szerintem az nem sok, csak a heti rendszeresség, amikor mindketten mentek, szerintem sok.
kethetente megyek haza, de csak mert a baratommal tavkqpcsolatban elunk es o a szuleimmel egy varosban van, szoval amikor talalkozni akarunk akkor hazamegyek. ha nem lennenk egyutt csak havonta vagy masfelhavonta mennek.
19L
100 km-re lakom tőlük, vonattal háztól házig 3 óra az út. 3-4 hetente szoktam hazamenni egy hétvégére (2 éjszakára) általában.
27/F
20 kmre lakunk egymástól de mindkettőnk szüleikhez hetente megyünk .
Apáméknál majdnem minden vasárnap ott is ebédelünk .
Hétköznap nem igen szoktunk csak, ha éppen arra van dolgunk vagy valami miatt találkoznunk kell velük .
Most várjuk az első babánkat és költözünk albérletből saját házba, így közelebb leszünk egymáshoz .
Párom szüleivel egy faluban fogunk lakni, apumékkal így már csak 15 percre leszünk kocsival .:)
24/N 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!