Akik nem egy városban élnek a szüleikkel mennyi időnként látogatjátok őket, mennyi időre?
190 km-re lakik anyukám, de csak ő jön, mi nem megyünk, mert a párjával nem vagyunk puszipajtások. Gyerekkel amúgy is bajos utazni, anyu meg szinte ingyen jön a busztámogatása miatt. Kb havonta biztos meglátogat.
Szerintem teljesen normális, hogy ennyiszer taliztok.
20 km-re lakunk, hétvégente megyünk anyósékhoz.
Mennénk szívesen gyakrabban is, de azért nem laknak olyan közel, hogy meló után beugorjunk 20 percre.
Ugyanazt csinálom, mint Te, kérdező. Szerintem bőven elég, talán még kicsit gyakori is. Tesómék akik egy utcányira laknak szüleimtől, ugyanilyen gyakorisággal látogatnak.
Ha idősebbek lesznek, akkor persze sűríteni kell a látogatást.
Én most megnéztem a térképen. Anyum 60 Km-re lakik tőlem. Inkább ő jön le hozzám, mert egyrészt ilyenkor hozza az unokahugomat és mivel ők Pesten laknak és anyum társasházban él, kicsit nyűzsi környéken én meg a Velencei-tónál lakom, szép környezetben. Kislánnyal jó időben le szoktunk a partra menni hattyúkat etetni meg focizni. (Sajna a foci jön be neki, hiába marketingelem a kézilabdát neki 😅)
Plusz cicáznak nálam, meg akkor be tudjuk cseppenteni könnyen a cicómat havonta fixen (nem szeretem a bolhanyakörvet, fennakadhat bárhol, frász kerülget), ilyenkor legalább van segítségem. Egyedül nehezebb, mert nem tűri jól ezeket a csesztetéseket, amúgy bújós. :P
Havi 1x, de inkább 2x talizunk így. Apum már nem él 13 éve.
tl;dr: Szerintem normális, de erre nincs szabály szerintem! Ha így érzed okésnak és ez megfelel a szüleidnek, akkor nincs probléma, nem? :)
Szerintem teljesen normális
Az én szüleim 15km-re laknak 7 napból minimum 4et megyek😊
8: Engedd el, én már megtettem régen, tényleg... Én akkor is boldog vagyok, ha ezzel örömet okoztam neki, de részben sajnálom is, hogy (kb.) ennyi az örömforrása az illetőnek. :) :(
Nem a pontozás a lényeg (és ezáltal az illető százaléka), hanem számodra mennyi infót tartalmaz az a komment amit éppen olvasol. :)
Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!