Akik nem egy városban élnek a szüleikkel mennyi időnként látogatjátok őket, mennyi időre?
Figyelt kérdés
Én idén költöztem össze a párommal, előtte a szüleimmel éltem. 70 km-re laknak tőlünk és 2-3 hetente megyek haza akkor úgy hogy 1 éjszakát ott is alszok. Szerintetek ez gyakorinak vagy esetleg ritkának számít? 24N2020. dec. 1. 08:48
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Fogalmam sincs ki pontozgat lefele, én mindenkit felpontoztam.
Egyébként anyukám örülne ha sűrűbben mennék, de úgy érzem hogy az én időmből nem engedi több sajnos.
2020. dec. 1. 20:18
12/13 anonim válasza:
~260 km, minimum havonta egyszermegyek, hosszú hétvégére (péntek-hétfő). Ha úgy sikerül kitotózni a munkát, egyebeket, akkor havi 2 látogatás.
13/13 anonim válasza:
Amíg Debrecenben éltem, hetente hétvégére hazajártam. Mikor Pestre kerültem, két-három hetente szintén hétvégére. Most, hogy külföldön élek nagyon változó különösen a Covid miatt, több mint fél éve nem voltam otthon. Ha viszont hazautazom akkor az egy-három hét közötti időtartam szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!