Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretném apámat megtanítani...

Szeretném apámat megtanítani angolul. Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Mert olyan 8 éve már tanulgatja és néha mintha panaszkodna, hogy nem sokat tud angolul. Most jár valamilyen angol tanfolyamra és Duolingóval rendszeresen tanulja. Igazából azt nem tudom pontosan mi a célja az angolul, amennyire látom csak azért szeretné, hogy értse, ha már mindenhol angolul van sok minden. Csinált már dalfordításokat is, mert kedvence a Pink Floyd és abból fordított.

Nekem lenne rá idöm meg minden, kérdés hogy apa pontosan mit akar.

Apám 61 éves. Nem olyan gyakran beszélünk, ezért nem tudok mindent.

2021. jún. 19. 20:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tőle kérdezd, hogy milyen ötlet.

Ha tudsz tanítani, akkor csináld. Én anyanyelvi szinten beszélek angolul, de egyszerűen nem tudok tanítani, pedig próbáltam. ("Miért van ez így?" "Mert így van.")

2021. jún. 20. 13:30
 22/22 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem kell megtanítanom, csak gyakorolni vele. Ma is csomót angolul beszéltünk.
2021. jún. 20. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!