Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen hülye az anyám?

Miért ilyen hülye az anyám?

Figyelt kérdés

Tüdő műtétje volt, de nem hagyja abba a dohányzást!

Ha rászólok, akkor megsértődik és kiabál

2021. jún. 19. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

Honnan tudjam? 😂

Te ismered, nem mi 🙄

2021. jún. 19. 19:09
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
A dohányosok nagy része nem hiszi el, hogy a dohány rettenetesen káros.. Ha ennyire hülye (már bocsánat) hogy TÜDŐműtét után sem hagyja abba, már nem is fogja. Nem a te felelőssége, elhiszem hogy aggódsz érte, de ha ilyen akaratos sajnos nem tudsz vele mit kezdeni
2021. jún. 19. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

A dohanyzás általában egy szenvedélybetegség.

A szenvedélybetegek,úgy mint pl.az alkoholisták,nem ismerik fel,hoyg amit csinálnak,az rossz.

2021. jún. 19. 19:20
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Az egyik rokonom sem hagyta abba, miután tüdőrákot állapítottak meg neki, utána is szívta, de igazából neki már mindegy volt.
2021. jún. 19. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
8%
A jó dolgoktól nehéz megválni .
2021. jún. 19. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Egy tüdőgyógyász előadását hallgattam. Azt mondta, 2016 óta óriásit csökkent a dohányosok száma (gondolom az ára miatt) Viszont a tüdőrákosok száma folyamatosan növekszik, és szerinte ezen kellene elgondolkodni. Egy ismerősöm felesége 50 éves volt, napi 5-6 szál. A szombathelyi korházban 4-n voltak egy szobában, a másik 3 soha nem szívott egyetlen szálat sem. Ezen is el lehet gondolkodni. Sok 70-feletti tizen éves kora óta szívja és semmi bajuk. Laikus vagyok, de ezek érdekes dolgok.
2021. jún. 19. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
mert fuggo/szenvedelybeteg
2021. jún. 19. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Nem érdekel a hülye pontozás! Ezek tények.
2021. jún. 19. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
Cigarettánál félre vannak vezetve az emberek,6-osnak igaza van nem kicsit !
2021. jún. 19. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

#4 vagyok. Ahogy említettem, az egyik rokonom, aki tüdőrákban halt meg, napi egy doboz cigit elszívott, mellette egészségtelenül is étkezett és fizikailag egyáltalán nem volt aktív.

A papám is ennyit szív el nagyjából, 80 éves lesz, semmi baja, sőt soha sem volt igazán beteg életében, fizikailag ő sem valami aktív egyébként...

Szerintem ezt érdemes elolvasni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__1156091-..

A #18 és #19 választ. Én is ugyanezt tudnám írni.

Nem tudom személyesen találkoztatok -e tüdőrákossal, de ha az én rokonommal találkoztatok volna, akkor utána nem biztos, hogy rágyújtotattok volna...

2021. jún. 19. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!