Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám durván homofób de én...

Az anyám durván homofób de én ugyèrzem az ellenkező nemhez vonzódom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 22:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
23: Viszont egy elvakult szülővel a mostani politikai helyzetben ő húzhatja a rövidebbet, ha elé áll. Pár héttel ezelőtt még egyértelmű lett volna a jó megoldás, de most... Ne legyenek illúzióink, aki intoleráns, az nem tér meg attól, hogy elé áll a nagy hírrel a gyereke.
2021. jún. 18. 07:54
 22/29 anonim ***** válasza:
86%

Nem, nem lesz rosszabb ha fura lesz, akkor sem ha véletlenül kiderül. Mert akkor a képébe lehet vágni, hogy "csak nem gondoltad h a homofób dumád után megnyílok"

Esetleg rálehet borítani az asztalt ha hisztizni kezdene. De amíg tőle függ, addig jobb ha nem hánytorgatja fel az elvakult maradi anyjának hogy kihez vonzódik.

2021. jún. 18. 08:07
 23/29 anonim ***** válasza:
2%

Ha sosem próbáltad akkor nem tudhatod, lehet csak jobban tartasz a férfiaktól/nőktől(akihez épp vonzódsz) és azt hiszed ezért tetszik. Nekem sem tetszettek a fiúk,de később rájöttem csak szimplán a test nem vonz igazán,de persze erre csak pár próbálkozás után jöttem rá. Igen ha nem próbálom ki akkor meggyőződésem lett volna, hogy leszbi vagyok és a mai napig ebben a tudatban élnék,de így viszont biztosra tudom hogy nem vagyok az:P

a puding próbája az evés :D

2021. jún. 18. 13:47
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
Anyádnak erről nem kell akkor tudnia. Titkold el előle. Ha emiatt nagyon megutálna.
2021. jún. 18. 13:59
 25/29 anonim ***** válasza:
4%

23: ez teljesen igaz.

Van egy női barátom, kétgyerekes anyuka. Az egyik lánya csak azért nem jött össze férfival és lett leszbi, mert az anyjától azt látta, hogy mindkét kapcsolata szétment. Később észhez tért, és ma már egy sráccal és csak srácokkal randizik.

A börtönben sem azért van 95% felett a homoszexuáliok aránya, mert oda csak melegeket dugnak be. Ott azért válnak azzá, mert puncihiány van. Persze értem, hogy van, aki alapvetően a vele azonos genitáliát részesíti előnyben, de ha olyan helyzet adódna, akkor a másik nemre is rágerjedne.

Ez a narratíva egyébként éppen azt állítja, hogy mindenki egy kicsit b*zi, nem is értem, miért tiltakoznak ellene ennyire az LMBT-k.

2021. jún. 18. 16:57
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

„A börtönben sem azért van 95% felett a homoszexuáliok aránya, mert oda csak melegeket dugnak be.”

Forrás?

„Ez a narratíva egyébként éppen azt állítja, hogy mindenki egy kicsit b*zi, nem is értem, miért tiltakoznak ellene ennyire az LMBT-k.”

Ez az elmélet már elég régóta kétezik, sajnos hírtelen nem jut eszembe a neve. A lényeg, hogy e szerint mindenki biszexuális és nem létezik olyan, hogy kizárólagos heteroszexuális, vagy kizárólagos homoszexuális, csak a kettő között van egy skála, ami meghatározza, hogy ki mennyire vonzódik a saját és az ellenkező nemhez. Ezt mi, melegek egyáltalán nem tagadjuk. Meglehet, hogy igaz, de ez is csak egy elmélet, egyelőre nem lehet tudni ezzel kapcsolatban elismert, tudományos, alátámasztott, megdönthetetlen álláspontot.

2021. jún. 18. 17:10
 27/29 anonim ***** válasza:
33%

Igen képes bizonyos körülmények között mindenki a biszexualitásra lásd: börtön, lakatlan sziget, háborúban stb. de csak mert a szexuális igény a többségnek igen nagy főleg ha nincs sok választási lehetőség. VISZONT ez nem jelenti azt, hogy mindenki képes biszex lenni, van aki lelki vívódás miatt elbizonytalanodik,de mások határozottan tudják, hogy melegek e vagy sem. Az is bebizonyosodott hogy ehhez a genetika önmagában nem elég, sokat számít a lelki tényező és a környezeti hatás is.

A kérdező esetén még mindig érződik a bizonytalanság, szóóval én erősen ajánlanám neki, hogy próbálja ki mindkét oldalt és utána már biztosra tud menni melyik nemhez vonzódik, így viszont csak a szokásos kamasz bizonytalanságot érzem e mögött.

2021. jún. 18. 19:38
 28/29 anonim ***** válasza:
48%
27-es nem értem a logikád, ennek a kettőnek semmi köze sincs egymáshoz. Eleve, ahogy írtam, ez is csak egy elmélet, senki se tudhatja, hogy ez igaz-e, vagy sem, mivel még nem ismert a pontos indok.
2021. jún. 18. 21:02
 29/29 anonim ***** válasza:
52%

Rakd ki az életedből. Nem kell egy ilyen rossz, mérgező ember.

Az mindegy, hogy melyik nemhez vonzódsz.

2021. júl. 4. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!