Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám durván homofób de én...

Az anyám durván homofób de én ugyèrzem az ellenkező nemhez vonzódom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 22:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
39%

Várj ezzel pár kapcsolat és tapasztalat után, majd ha már mindent kipróbáltál és akkor is így érzel(plusz már elköltöztél) színt vallhatsz.

Én is gimiben azt hittem leszbi vagyok és most férjem van és gyerekem, kamaszkorban az ember bizonytalan :D

2021. jún. 17. 22:31
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha az ellenkező nemhez vonzódol, akkor nem lehet semmi kifogása.
2021. jún. 17. 22:32
 3/29 anonim ***** válasza:
98%
Most látom, hogy ellenkező nemet írtál, akkor nem értem mi a gond unatkozol és trollkodni akarsz? :P
2021. jún. 17. 22:34
 4/29 anonim ***** válasza:
42%

Először is fogadd el magad, úgy, ahogy vagy. Melegnek lenni nem szégyen, ellentétben a homofóbiával.

Ha még csak most kezdessz rá jönni, akkor még inkább ne mondj senkinek semmit. Majd, ha már teljesen kiforrot a szexualitásod és biztonságosnak érzed, akkor elmondhatod másoknak, addig rendezd a dolgokat magadban. Interneten rengeteg információ érhető el a témával kapcsolatban, olvasgass egy kicsit, jól fog jönni.

Addig, amíg anyagilag függsz anyudtól, addig szerintem semmiképp sem jó ötlet elmondani. Ebben az esetben a te épséged is fontos részlet, így jobb megvárni az anyagi függetlenedést (sajnos mindig benne van a pakliban a legrosszabb is).

Szerencsére Magyarországon az emberek egyre befogadóbbak, így elég valószínűtlen, hogy emiatt hosszútávú problémád származna az anyuddal ápolt viszonyotokban, de mindig tudni kell az esetleges veszélyekről.

Szóval én azt tanácsolom, hogy még várj. Amint lelkileg és anyagilag is készen állsz, akkor majd mondd el anyudnak, de ne egyből, hanem lassanként adagolva.

2021. jún. 17. 22:39
 5/29 anonim ***** válasza:
89%
5-ös vagyok, én is csak most látom, hogy ellenkező nem van írva. :D Gondolom azonost akartál írni. 😅
2021. jún. 17. 22:41
 6/29 anonim ***** válasza:
35%
Semmi gond, minden normális ember az ellenkező nemhez vonzódik.
2021. jún. 17. 22:47
 7/29 A kérdező kommentje:
Juj tényleg azonos, nézzétek el nekem 😅
2021. jún. 17. 22:51
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne mondd el míg nem "biztos" és lelkileg nem erősítetted meg magad egy coming out-hoz. Ha annyira homofób hogy esetlef kirak otthonról, akkor legyen B terved.

De még az is lehet hogy jó vége lesz és elfogad olyannak amilyen vagy.

2021. jún. 17. 22:56
 9/29 anonim ***** válasza:
31%
Na, ebből az elírásból is látszik, hogy azt sem tudod, mi van. Amíg nem alakul ki valódi párkapcsolatod, ne terhelj ezzel senkit. Lehet, hogy csak felültél valami divathullámnak, és visszatérsz a normál kerékvágásba.
2021. jún. 17. 22:58
 10/29 anonim ***** válasza:
60%
9: Ha divathullámon múlna a szexuális orientáció, akkor a több száz éves hetero-divat alatt, hogy nem halt ki az összes homoszexuális?
2021. jún. 17. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!