Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Továbbra is szeretnéd és...

Továbbra is szeretnéd és bíznál a gyermekedben, ha kiderülne, hogy diagnosztizált antiszociális személyiségzavara van?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 19:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%

"Na, még egy hülye aki szerint a szülő köteles minden szarság ellenére is szeretni a gyerekét."

Milyen minden szarság? Ez konkrétan egy betegség amiről nem tehet, és amivel önmagában semmi rosszat nem csinált. Attól mert csökkentek az érzelmi funkciói, vagy másképp éli meg a morált még nem lesz egy szörnyeteg. Ezek az emberek racionális alapon ugyanúgy képesek megérteni másokat, vagy azt hogy mit miért "helyes" tenni vagy nem helyes tenni.

2021. jún. 17. 22:25
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szülő, viszont ha valamilyen ismerősömről kiderülne, akivel eddig is jóban voltam, akkor nem zavarna. Vadidegentől se zárkóznék el ismerkedés terén emiatt. Olvastam a témában, van egy hellyel-közzel korrekt képem arról, hogyan működik ez.

A filmek és a sorozatok erősen felfújják, démonizálják ezt. Nekik is vannak érzéseik, csak nem tudnak velük mit kezdeni sokszor - jó lenne, ha nem vonnának erkölcsi felsőbbrendűséget az emberek az érzelgősségből. Kis százalék lesz bűnöző, sorozatgyilkos meg pláne. -.-

2021. jún. 17. 22:25
 23/24 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, szerintem veled az égvilágon semmi baj nincs. Nem is értem, miért gondolod, hogy van. Amiket leírták magadról, teljesen rendben lévő dolgok. Én inkább azt látom, hogy őszintébb vagy és kritikusabb önmagaddal szemben, mint mások. Nagyon sok ember érdekből szeret, érdekkapcsolatokat tart fenn és próbálja a másikat kihasználni. Csak jobban megjátsszák magukat, sokszor még magukat is becsapják. Nem tudom, mit akarsz napvilágra hozni, de ha mindenkinek a homlokára lennének írva a gondolatai, igen furcsa dolgokat látnánk ott.
2021. jún. 18. 13:50
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi az összefüggés?
2021. júl. 4. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!