Miért vannak olyan szülők, aki még felnőtt gyerekének sem engedi meg legyen Facebookja?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 08:56
21/28 anonim válasza:
akkor minek írtál? kell a like?
22/28 anonim válasza:
nagyon változok a szülök.ál névvel kevés ismerössel regisztrál
23/28 Katona Dius válasza:
Egyáltalán. Ki az aki engedélyt kér ilyenekhez???
Anyám azt se tudta mi az a facebook, én már a barátaimmal messengereztem.
Ki ne találd, hogy majd minden egyes platformra regisztrálva szaladok anyuhoz engedélyt kérni XD
Oké, mondjuk én 29 vagyok, külön élek, de ennyi erővel tehetném xD
24/28 anonim válasza:
Azért elég durva, hogy egy nagykorú gyereket ilyen módon korlátoznak... De az még durvább, hogy hagyja.
25/28 anonim válasza:
Szerintem az ilyen felnőtt egy nyomorék lúzer. Életképtelen. Szakadjon le az anyja csöcséről
26/28 anonim válasza:
Engem mondjuk érdekelne ki a kérdező a történetben.
27/28 anonim válasza:
Kérdező, te vagy az a felnőtt gyerek?
28/28 anonim válasza:
ha megfelelően nevelték, 19 évesen már nem gyerek az ember. Nem is teljesen felnőtt, de nem is gyerek. Amúgy nem is értem, én 22 vagyok, de nálunk gimiben, sőt általánosban is már volt facebookos csoportja az osztálynak, sokszor volt olyan, hogy oda írt az osztályfőnökünk, főleg nyolcadik környékén már. Gimiben meg egyenesen minden infó messenger csoportban landolt, így azok is tudtak mindenről, akik aznap mondjuk nem voltak suliban. Nagyon sok mindenről le fog ilyen szempontból maradi az illető, ha nincs facebookja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!