Anya miért nem érti meg?
Anya barátnője kozmetikus.
3x voltam nála,henna szemöldök festésen,nagyon szépen felrajzolja a szemöldök ívét befesti,hagyja száradni majd letörli.
Nagyon szépen dolgozok a munkái is szépek.
Egyetlenegy egy bajom van,hogy 3 nap múlva lekopik, olyan szinten,hogy már semmi nem látszik belőle,elvileg 2-3 hétig fent kéne lennie,de nem sajnos ilyen a 2D műszempillája is,1 hét alatt leesnek nekem,ezért a 2 dologért elkér 15e Ft.
Voltam más kozmetikusnál is,de 1 hétnél tovább semmi se marad fent nálam,pedig odafigyelek az előírásokra,hogy nem megyek úszni,nem megyek szoliba szaunába,nem festek rá a szempillára....
Betartom a szabályokat.!!!
Nem titok Veszprémben eddig 6 kozmetikust próbáltam ki,én őszintén nem tudom,most direkt dolgoznak így a kozmetikusok,hogy folyton tudjanak hozzá járni?
Vagy ennyire rosszul dolgozz
Vagy rossz alapanyagokból dolgoznak ?
Anya nem érti meg,hogy én már nem fogok 15_25 ezer Ft kidobni az ablakon,sajnos nem találtam egy jó kozmetikust sem,ezért anyám megsértődött rám,hogy ez neki kellemetlen a barátnői előtt,és szégyen hozok rá.
Anyám barátnői szerint én csináltam valamit rosszul,hogy nekem nem marad fent,egyből én vagyok a hiábás
Pedig betartom a szabályokat.!!!
Szerintem az,hogy nem akarom,hogy hetente lehúzzon valaki 20e az meg az én döntésem.
Szeretnék szép lenni
Szeretnék ilyen helyekre járni,sajnos nem tehetem meg,hogy minden héten vissza fussak,mert leesett és lekopott.
Valaki tudna ajánlani egy jó kozmetikust Veszprémben, aki ha azt ígéri,hogy 3 hétig rendben lesz,akkor tényleg úgy is van.
Amúgy szerintetek miért marad fent ilyen kevés ideig nálam ezek a kozmetikai dolgok
Már a henna helyet azt akarják,hogy csináltassak szemöldök tetoválást,de én attól kicsit tartok.
Hat ezt fajt olvasni. Minden rosszindulat nelkul.
Egyreszt: csinald magadnak. Te is fel tudod rajzolni, szerintem sokszor szebb mint a kozmetikusos hülyeség, es muszampillat is feltudsz rakni. Egy jó minőségű jobban megeri mint jarkalni folyamatosan...
Másrészt: nem ertrm embereknek ilyen hulyesegekre hogy van pénzük, foleg havi majdnem 60-80 ezer forint. Na mindegy ezzel biztos en vagyok igy, de biztos nem b.sznek ki ennyi penzt az ablakon ilyesmiert.
Harmadreszt: lehet hogy tenyleg direkt dolgoznak ilyrn sz.rul, nekem tesomnak 3d pillai voltak es 2.5 hetig hibatlanul fent maradtak, akkor kezdtek leesni. Na persze meg ez is kora, mert azt mondta a csaj hogy 1 honapig fent kene maradnia.
Amugy nem vagom anyud miert ilyen fonokoskodo. Az irasod alapjam nem hiszem hogy annyira nagyon idos lehetsz. Ha nem akarod ne csinaltass tetovalast nyilvan, a te tested a te dontesed. De hogy ezt pont anyud nyomatja ennyire az eleg durva. Van fontosabb dolog is.
Sajnos nem tudom magamnak megcsinálni mert pocsék a kézügyességem
Még egy szemhéjtus vonalat sem bírok megcsinálni
Nincs érzékem hozzá ezért jártan kozmetikushoz
Kozmetikus azt állítja,hogy nekem csúnya bőröm van ami zsíros és ez miatt nincs fent 3-4 hétig
Ha sokat mosok arcot azzal is kopik
Kozmetikus beszélte rá anyát,hogy akkor nekem tartósabb dolog kéne a szemöldöktetko
Anyudnak nincs igaza, ez nem ciki a barátnői előtt. Teljesen megértelek és igazad van. Akinek nem vagy elégedett a munkájával, nem mész töbet hozzá, ha ismerős, ha nem. Itt pénzről van szó, igaz, nem akkora összegek, de nem is kevés.
Sajnos nem vagyok járatos sem a szemöldökfestésben, sem a pillában, így nem tudok ajánlani senki olyat aki jól dolgozik. Nekem mindenem eredeti, de mindenkinek van valami heppje amire szeret költeni, úgyhogy megértem hogy ki vagy akadva emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!