Hogyan fogadnátok szülőként, ha a már nem veletek lakó gyereketek ismert(ebb) videós lenne Youtube-n, de erről mástól szereznétek tudomást?
Figyelt kérdés
Pl egy ismerősötök felismerné a gyereketeket, így megkérdezné tőletek, hogy "láttátok a videóját?", ti pedig akkor szembesülnétek vele, hogy ebből az egészből kihagyott titeket a gyereketek.2021. jún. 10. 00:47
11/15 anonim válasza:
lehet nem tartotta fontosnak megemlíteni, mert nem olyan nagy dolognak éli meg
mit jelent, hogy ismertebb?
12/15 anonim válasza:
Milyen néven fut a gyermek a YouTube-on?
Ha jól csinálja, akkor leszúrnám, amiért nem mondta, de megveregetném a vállát, hogy ügyes. Ha meg rosszul, akkor megmondanám, hogy ejnye fiam/lányom, ne égesd magad!
De ha elmúlt 18, akkor végképp semmi közöd hozzá, hogy mit csinál. (hacsak nincs gondnokság alatt,de hát erről itt egy szó sincs leírva)
13/15 anonim válasza:
Benyújtanám a számlát, hogy mennyibe került felnevelni.
14/15 anonim válasza:
Az én esetemben kizárt lett volna, hogy ne tudjon egy ilyen dologról apum. Ha egy ilyet eltitkoltam volna, tuti nagyon rosszul esett volna neki, mert mi mindig mindent megbeszélünk.
15/15 anonim válasza:
Elkönyvelném, hogy borzalmas szülő vagyok, valószínűleg borzalmas ember is. Végtelenül fejeltlen, alvó, öntudatlan ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!