Szülők, akiknek meleg/leszbikus gyermeke van? Hogyan reagáltál, mikor elmondta (ha egyáltalán elmondta neked, nem máshonnan tudtad meg)? Támogatjátok őt, vagy inkább elítélitek? Párotok/házastársatok véleménye a dologról?
"Az Egyesült Államokban nemrég végeztek egy felmérést, hogy az ottani ratyik hány éves korukban veszítették el a szüzességüket. Elsöprő többségük 11-12 éves kort jelölt meg, és sokan még alacsonyabbat."
Ha ôk maguk jelölik meg a választ, akkor ezek szerint emlékeznek a dologra. Vagyis akkor minden homoszexuálisnak emlékeznie kéne, ha történt ilyen. Mivel magyarázod akkor azokat, akiknék mégsem volt?
Nekem 19 éves fiam vallotta be, hogy meleg. Elfogadom, támogatom. Megkérdeztem, hogy ettől még férfiként fog e öltözni, a válasz igen volt, emiatt nagyon megnyugodtam.
45/F
Na ezzel a WHO-val ne takarozz, mert az azt mondja, ami az érdekében áll. Az is sajnos politika által vezérelt szervezet.
A 13-asnak igaza van, hiába próbálják ezt úgy beállítani, hogy örökletes.....
A fiatalok körében elterjedt, hogy saját nemükkel könnyebben szót értenek, így lazábbra veszik a figurát és hát tombolnak a hormonok.... Ettől nem feltétlenül meleg, esetleg kíváncsi és hát miért ne alapon.... Csak pl amelyik srácnak nincs sikere a csajoknál, az ott is ragad. (Most ne számoljuk azzal a X százalékkal, aki ott is akar) Szóval a környezet nagyon sokat számít.
Nekem van olyan haverom, akit csak az anyja néha a mamája nevelt és nagyon csajos lett. Nem meleg, de megvannak a tipikus női vonásai. Sokat hisztizik, kollegáira sokszor irigy, nem fér meg mellettük, másfél óráig készülődi, stb. A mutterja tök jó fej amúgy, sokszor hívta úgy hogy menyasszony 😁🤭 és ez a környezet miatt alakult így.
#10 " Ismerjük a fajtádat, proofsternek hívják."
Csúnyán el van b@szódva a világ ha már van gúnynevünk azokra akik nem hisznek csak úgy el dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!