Elküldenétek a most érettségizett gyereketeket dolgozni a nyáron, ha a környéken nincs jó lehetőség, és anyagilag sem vagytok rászorulva, de egész nap csak otthon ül?
Figyelt kérdés
Lehet menni: kfc, gyár reggel 6-tól (busz miatt 4:30-as kelés), vendéglátás, de az augusztus 31-ig, oda már nem akar, mert egyetem, gólyatábor, és nem jöhet el hamarabb. Online oktatás alatt semmit nem csinált, szerinte "depressziós" volt, pszichológushoz is járt. Egész nap gépezik a szobájában, de legalább kitűnőre érettségizett, egyetemre készül. Hagyjam, vagy elküldjem?2021. jún. 7. 18:03
61/66 anonim válasza:
Kitűnő érettségivel nem hinném hogy alacsony lenne a pontszáma és biztosan bekerül az egyetemre ha dolgozni akar nyáron akkor hadj menjen ha nem az se baj szerintem
62/66 anonim válasza:
Engem falura zavartak gyárba, hiába mondtam hogy nem fogom bírni. Mikor majdnem beleájultam a 200 fokos folyadékot tartalmazó hordóba a nyári 40 fokban állott levegőn, és a szüleimet hívták fel a gyárból.. na akkor elhitték, egy évre. Következő évben ugyanúgy küldtek volna vissza abba a gyárba. Én meg inkább nem mentem haza az egyetemi városból, dolgoztam ott szellemi munkát, és nagyon jól elvoltam nélkülük. Ne félj, következő évben már úgy vártak haza mint aki világmegváltásból jön vissza
63/66 anonim válasza:
Ha nem kell pénz és nem akar, akkor minek? Beszéld meg vele mit szeretne, hogyan gondolkodik a nyaráról.
64/66 anonim válasza:
El. Ártani nem árt. Most mit veszíthet?
65/66 anonim válasza:
Na, mi lett? Dolgozott vagy otthon lopta a napot?
66/66 anonim válasza:
#64 Mit veszíthet? Ha engem anno egy év online után, kitűnő érettségivel elküldtek volna egy gyárba, valószínűleg kifekszek a sínekre egy hónap után.
Nem mindenki tökéletes munkagép, az embernek szüksége van pihenésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!