Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha ennyire rovid...

Mit tegyek ha ennyire rovid porazon fognak es alig engednek valahova?

Figyelt kérdés
Jelenleg ott tartok hogy 17 evesen fel kilencig vagyok elengedve. (Nyar) Eletemben eloszor be tudtam illeszkedni egy tarsasagba, ahol jol erzem magam es elfogadnak es partnernek tekintenek engem a szorakozasba. Ez szamomra eleg nagy elorelepes mert eddigi eletemben ebben soha nem volt meg reszem, egy osztalykozossegbe se tudtam beilleszkedni (ami lehet ez is a neveltetesem miatt van mert kb 14 eves koromig a kapun nem mehettem ki max a boltba) bar oszinten nemtudom ez miert van. Utaltam magamat sokaig amiert 1-2 emberen kivul senki nem beszelt velem szivesen meg hat eleg kellemetlen mindig ugyanazzal a par emberrel beszelni egy ido utan olyan mintha megfolytananak az allando tarsasagukkal. Tegnap viszont olyan jol ereztem magam. Annyira onfeledt voltam, es nem az volt mint az elmult par evben h ilyenkor megmondjak h ,,figyi sok vagy” hanem mulattak velem es annyira boldog voltam. Aztan kapom a hivast h mi a @t kepzelek magamrol h kis @ros letemre ilyenkor lent vagyok meg h biztos valami ganéságot csinalok meg h ezutan egy honapig sehova. Aztan el is sirtam magam es olyan cukik voltak ott az emberek h nem azt kaptam h na jolvan fellottek a pizsit papa hanem tenyleg probaltak vigasztalni meg tanacsokat adni. Aztan hazajottem sirva es azt hittek be vagyok rugva mert sirok:)) en csak szeretnem magamat jolerezni de egyaltalan nem hagyjak, pedig mindent megteszek

2021. jún. 5. 10:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
A tesóidra nagy ívben szrni kell, mert NEM az ő dolguk a nevelésed, sem az őrzésed.
2021. jún. 5. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
98%
Rengeteg szeretethez???? Miről beszélsz, kérdező? Szeretet az, ha konkrétan akadályozzák, hogy boldog legyél? Hogy börtönben tartanak, megfélemlítenek, és a legkevésbé se érdekli őket, hogy Te mit akarsz? Ha ilyen a szeretet, akkor milyen a gyűlölet? Neked az a szeretet, hogy enni adnak meg ruhát vesznek (nyilván olyat, ami nekik tetszik), meg hogy megkérdezik, hogy hanyast kaptál az iskolában? Ébresztő, kérdező!
2021. jún. 5. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Stockholm-szindróma. Remélem mihamarabb felnyílik a szemed és messze kerülsz ezektől az embernek nevezett valamiktől.
2021. jún. 5. 16:20
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
18-at betöltöd aztán szabad lehetsz.
2021. jún. 5. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában a szavazóképes kortól még nem lesz szabad, mert amíg a szüleinél lakik, gyerekként fognak bánni vele.
2021. jún. 5. 22:43
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Tök jó, hogy töröltettétek két válaszomat, köszi :D
2021. jún. 6. 10:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsd ki a pórázt a kezükből. Majd hozzászoknak, ha kijössz ebből a hiedelmedből, hogy ők jók hozzád és téged szeretnek. Valójában nem ismernek téged és nem.is érdekli őket a személyiséged, a vágyaid, gondolataid, érzéseid. A tény, hogy te egy különálló tudat vagy, egy érzékelő létező, amit mint ilyet tisztelni kéne, nekik ismeretlen.
2021. júl. 9. 17:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran előfordul ez a szülői féltés , féltenek a világtól, azt gondolják nem tudsz magadra vigyázni , pláne a lányoknál viszi tulzásba ezt sok szulo, mert bizony egy szórakozóhelyen sokszor kihasználja a huszonéves fiú, a "kicsi" lányt, és sajnos vagy nem sajnos ilyen a világ. ők nem akarnak téged minimálisan sem kitenni ilyeneknek , a korosztályod beli lanyok 90%a durván befolyásolható. Úgy tudnád békésen lassan rávenni a konzervatív szuleidet arra hogy elengedjenek valahova ha nagy határozottságot mutatnál és önnállóságot, de viszont az idő ketyeg , es a fiatalság minden éve kincs , ez nagyon nehéz helyzet. A "szakitsd el a pórázt" meg a "szökj el" , még soha nem vezetett jóra, kérlek ilyet ne csinálj. Próbálj meg feszelegni inkább beszélni a szüleiddel , ész érvekkel es határozott szavakkal elmondani nekik hogy márpedig te tudsz magadra vigyázni.
2021. júl. 10. 15:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért ezzel az "érettségi után elmegyek, és soha többet rátok sem nézek" dologgal mindenki annyira könnyen jön, és adja tanácsként. Érettségi után nem fog tudni megállni a lábán a legtöbb 18 éves anyagilag. Elköltözni sem fog tudni "csak úgy".
2021. aug. 27. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!