Anyám öngyilkosággal fenyegetőzik, ha elköltözöm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
35 éves felnőtt nő vagyok szeretném végre a saját életemet élni. Mivel most megengedhetem magamnak elhatároztam, hogy elköltözöm egy bérlet lakásba .Anyám, akinek rajtam kívül nincs senkije teljesen ki van akadva, sajnos még öngyilkossággal is fenyegetőzik. Mivel depressziós sajnos félek mi van, ha baj lesz. Laktam már külön anno barátommal több évig, de akkor dolgozott, és neki is volt párkapcsolata, szóval nem akadt ki ezen ennyire. most viszont már nincs senkije és 2 éve nyugdíjas. Azóta elviselhetetlen, ki sem mozdul szinte a lakásból, és teljesen rám telepedett, viszont én is rámegyek, ha ez így megy tovább...Van amikor elfogadja a szitut, és úgy tűnik értelmesen meg tudtuk beszélni, aztán eltelik pár nap beborul, és megint jön a vége a az életemnek, ha elmész, éhen fogok halni egyedül a nyugdíjamból, becsavarodok ha egész nap nem lesz kihez szólnom, stb, stb, stb...Én ezt már nem bírom tovább :(2021. jún. 2. 12:58
21/25 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki hogy attól hogy elkőltőzöl még beszélhettek naponta.Meg igy rá lesz szorulva hogy magának menjen el a boltba igy szocializálódik is.Emellett hetente pl meg tudod látogatni hetente majd ezt a mennyiséget tudod csökkenteni.
22/25 anonim válasza:
Vallaljon munkat.
Ideiglenes kutyabefogadonak jelentkezzen: fizeti a kutyakajat es orvosi koltsegeket. Neki tanitania kell a kutyakat meg mozogni vinni. Felkesziti az orokbeadasra. Hirdetnie is kell a kutyakat!!Ez lefoglalja es rolad lepattan vegre.
23/25 anonim válasza:
Mond neki, hogy hívjon fel ha beszélni akar, és küldesz neki pénzt, ha elfogy a nyugdíj.
24/25 anonim válasza:
Már rég el kellett volna húznod onnan! Addig menj amíg el nem szalad az idő feletted, mert akkor meg neked lesznek öngyilkos gondolataid, hogy elkúrtad az egész életedet otthon. Menj el akár gyárba dolgozni, ott vannak nagyon olcsón szállók, és az első pár hónap fizetés után kivehetsz egy rendes szép albérletet.
25/25 anonim válasza:
Dogoljon meg az ilyen nosteny. Menekülj amíg tudsz. Az öregasszony zsarol téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!