Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tegyem túl magam rajta...

Hogyan tegyem túl magam rajta ? Anyám utál és legszívesebben le szurkálna.

Figyelt kérdés

Apám egy kapzsi ember mindig is azon alapult a kapcsolatunk hogy nekem fizetni kellet az apai szeretetért,törődésért.Pl ha bele ültem a kocsijába és el vitt egy helyre vagy fúrt egy lyukat azért aranyat ,pénzt kért.Férjem vállakozó többször be próbálkozott nála hogy adjon neki pénzt meg hogy ő adjon neki X ezer Ft és ő majd segít nekünk a gyerekekkel mert van egy 18 hónapos és egy 3 éves gyerekünk.A férjem a zsarolási miatt nem adott neki semmit ezért nagyon mag utálták anyámmal együtt.Én ragaszkodtam hozzá mert az apám mindig kölcsön adtam az ékszereim mert szerete betenni a zaciba amit nem akart aztán kiváltani 10 évig hozta vitte a gyerek baba ékszereit is el vette telefont kért vegyek fel neki meg pénzt.Mikor meg született a második gyerekem el kapott egy bőr fertőzést nagyon magam alatt voltam anyám vigyázott a nagyra amíg én kórházba szültem .Anyám akkor úgy gondolta előszedi az összes ruhát ki mossa na hát nem mosta ki a tisztákat össze kevertem a koszossal olyan szinten hogy hegyekbe állt a ruha a nagyobbik beteg volt lázas szóval haza jöttem a kórházból egy beteg lázas gyerek várt egy bőr fertőzött újszülöttel és temérdek ruha amit ki kellet mosnom .Anyám utána majd 4 hónapig nem jött addig én csak mostam vasaltam az orvosat jártam mert a picinek nem használt semmi .De anyám mindig rám írt ,de olyanokat hogy hol a férjed te egy csicska vagy megcsal a férjed úgy szenvedel ahogy akarsz engem nem érdekel nem nagyon jött pedig volt hogy a fél karom nem mozgott betegek voltunk én két pici mellet egy fertőzéssel csak ordítani tudtam a kimerültségtől és hogy minden nap belém ált .Ha ki jött azt mondta csicskáskodik meg hogy rá ne nyomjam a gyereket

Furcsa volt mert addig jó volt a kapcsolatunk igaz addig én mentem hozzá.Valahányszor segítséget kértem azt mondta ott a férjed mi közöm hozzád azért szenvedsz ennyit mert mindenki le sz@r.Ez volt a végszó meg mondtam ide nem jöhetnek le tiltottam őket minden felületen egyszer csak ír nekem egy üzenetet mert én azt merészeltem neki mondani gonosz kígyó .Azt írta én egy kurv @ vagyok és utál és rengeteg trágár szavakat azzal együtt hogy le fog szúrkálni azóta zaklat hogy meg akarja nézni az unokáit. Nagyon magam alatt vagyok azóta .Soha többet nem akar őket látni.Mert apám kapzsigágán amiért a férjem nem adott pénzt engem is megutáltak és bosszút álltak rajtam

2021. jún. 1. 16:34
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Azóta el telt egy kis idő, a gyerek meg gyógyult ,a hazát egyedül rendbe szedtem ,magamat össze szedtem ,de ezek a szavak a fülembe csengenek és nem tudom el felejteni minden nap eszembe jut.
2021. jún. 1. 16:41
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Szuper, de a szóközt még mindig nem sikerült megtalálni. ;)
2021. jún. 1. 17:01
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

Najo nekem sok minden nem vilagos:

- amig korhazban voltal/ a nagyobbik beteg volt a ferjed merre volt? Dolgozott, oke. De kimosni egy férfi is kitud, es a gyerekerol is tud gondoskodni.

- ilyen szulokkel miert tartod a kapcsolatot? Csak kihasználnak. Reg megszakitottam volna a kapcsolatot. Te max a kutyajukkal vagy egyenlő, de azzal se beszelnek igy.. Ha apad az ekszereidrt zaciba adja, es tudsz róla, miert adod neki oda????

2021. jún. 1. 17:02
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
3as vagyok amugy valszeg kamu. Hulyeseg az egesz.
2021. jún. 1. 17:03
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
4-es, persze, hogy az. Ez a szóköz nélküli troll, ilyen és ehhez hasonló, terjengős marhaságokkal jön átlag kétnaponta, de mivel kattintásvadász, nem bannolják IP-szinten.
2021. jún. 1. 17:04
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem kamu, sajnos igaz.És apám mindig sajnáltatta magát, hogy bajban van .
2021. jún. 1. 17:13
 7/21 anonim válasza:
76%

Mielőtt kiírsz egy ilyen kérdést olvasd el ezt:

[link]

Továbbá nem ártott volna nyelvtan órán odafigyelni az iskolában.

mellett - két t

kellett - két t

vesszőt, írásjelet a szó után tesszük, és utána a szóközt, nem pedig fordítva

2021. jún. 1. 17:21
 8/21 qkker1 ***** válasza:
88%

"van egy 18 hónapos és egy 3 éves gyerekünk."

"10 évig hozta vitte a gyerek baba ékszereit is el vette "

Ezt elqrtad, de nagyon!

2021. jún. 1. 17:54
 9/21 anonim ***** válasza:
99%
Olyan igazi Maonikasóba illő történet, hozzáillő szereplőkkel!
2021. jún. 1. 17:57
 10/21 anonim ***** válasza:
98%

Mondanám, hogy ez szopás, de mivel nem ismer se pontot, se vesszőt, így elvileg ez így nézne ki:

...kölcsön adtam az ékszereim mert szerette betenni a zaciba.Amit nem akart aztán kiváltani, 10 évig hozta vitte. A gyerek baba ékszereit is el vette.

2021. jún. 1. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!