Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gyanús nektek egy olyan...

Nem gyanús nektek egy olyan apuka, aki a 17 éves fiát imádja boxerben csikizni az ágyon?

Figyelt kérdés
A baráti körömben van egy apuka, aki számomra bizarr közelséget él meg a fiával. Naponta csomószor csak úgy spontán megölelgeti a srácot, szeret meggyúrogatni a fiát, amikor pedig otthon vannak, vacsora után szinte már szertartás náluk (többször tanúja voltam), hogy mindketten boxerben vannak, és csikizőset játszanak egymással az ágyon. Nem vagyok prűd, de nekem ez valahogy túl sok. Anyuka meg nem gyanakszik, csak bárgyún, jóságosan vigyorog, amikor a férje és a 17 éves fia így játszadoznak egymással.

2021. máj. 30. 20:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Azt írtad többször tanúja voltál... !? :D nem tudom elképzelni, átmész a barátaidhoz vacsorázni és utána még ott ülsz.. erre apuka és fia levetkőzik bokszerre és elkezdik csikizni egymást ti meg nézitek az anyukával :D
2021. máj. 30. 20:47
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Ilyet én csinálok a 8 évesemmel, simán el tudom képzelni vele később is. De most kell rájönnöm, hogy valszeg látens bu.zi vok XD
2021. máj. 30. 20:51
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
hát az én apám eléggé exhibicionista, de még ő se rohangálna bárki előtt alsógatyában. szerintem kamu
2021. máj. 30. 20:54
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Mi családunk betegebb.

28 vagyok és az öcsém a legnagyobb lelki nyugalommal jön be fogat mosni miközben fürdök. Én mag lazán végigmegyek bugyiban a lakáson. Az öcsémmel az agyoncsikizlek módszer 20 éve a bevált fegyver.

Tudom hogy ahány ház annyi szokás, de a tesóim és szüleim nem hiszem hogy zavarban lennének. Vagy miért zavarna apám gatyában? Lehet mi vagyunk betegek, szerintem meg az aki az apját férfinek tekinti, a gyereket meg nőnek, meg jajj istenem rámnyitott a gyerek/tesóm. Nyilván ok nélkül nem rohangálunk ruha nélkül otthon.

2021. máj. 30. 21:43
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
#14 én nem azon akadtam fent hogy a családtagok fehérneműben rohangálnak egymás előtt. hanem hogy ennek valahogy a kérdező is szemtanúja volt többször is, állítólag
2021. máj. 30. 22:06
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Troll vagy.
2021. máj. 31. 08:57
 17/19 anonim ***** válasza:
87%

15-ös

Na igen, én mielőtt hazaviszek valakit meggyőződök róla, hogy mindenkin van-e ruha

Amúgy így már tényleg nehéz elképzelni

2021. máj. 31. 11:38
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Ezt tényleg nehéz elhinni, és elképzelni. Valahogy úgy lehetett, hogy a Kérdező ott aludt ennél a srácnál, és akkor miután mondjuk kijöttek a fürdőből a srác meg az apja levetkőztek alsóra, és esti program ként elkezdték csikizni egymást? Ha az anyja előtt nem is, a barátja előtt biztos ciki lenne a srácnak. Troll.
2021. máj. 31. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Én boxerben vagyok itthon. Ha mások is vannak itt, akkor is. Felnőttek is szoktak játszani.

Ez normális.

2021. júl. 11. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!