Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gyanús nektek egy olyan...

Nem gyanús nektek egy olyan apuka, aki a 17 éves fiát imádja boxerben csikizni az ágyon?

Figyelt kérdés
A baráti körömben van egy apuka, aki számomra bizarr közelséget él meg a fiával. Naponta csomószor csak úgy spontán megölelgeti a srácot, szeret meggyúrogatni a fiát, amikor pedig otthon vannak, vacsora után szinte már szertartás náluk (többször tanúja voltam), hogy mindketten boxerben vannak, és csikizőset játszanak egymással az ágyon. Nem vagyok prűd, de nekem ez valahogy túl sok. Anyuka meg nem gyanakszik, csak bárgyún, jóságosan vigyorog, amikor a férje és a 17 éves fia így játszadoznak egymással.

2021. máj. 30. 20:23
1 2
 1/19 anonim válasza:
40%

Ez nem normális sem az apa, sem a fia részéről.

Elsőre az jön le, hogy apuka látens meleg és máshogy nem élheti ki a vágyát.

Anyuka pedig lehet ezt érzi,de nem tud, vagy nem akar mit tenni.

2021. máj. 30. 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Ebben semmi extra nincs.
2021. máj. 30. 20:33
 3/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
2021. máj. 30. 20:33
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csak szimplán gyerekes az apuka és nehezen fogadja el, hogy kezd a gyerek felnőni. Nem értem, hogy az hogy így játszik valaki a saját fiával miért lenne "homoerotikus". Szereti a gyerekét és így tudja kifejezni, a saját módján. Szerintem jobb, mint egy olyan apa aki ordít a gyerekkel és üti-veri. Egyébként, ha "úgy" érne a gyerekhez, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gyerek nem jópofán röhögve visszacsikizne, hanem szomorúan megpróbálna elhúzódni vagy lett volna már öngyilkossági kísérlete. Nem értem a mai világban mért kell mindig mindenben homoszexualitást látni.
2021. máj. 30. 20:35
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Hát, különös, de lehet, hogy ők csak így mutatják ki a szeretetüket egymás felé. Én sem vagyok prűd, de ha fiú lennék, én sem szívesen tenném ezt az apámmal, ebben egyet értek veled, Kérdező. De amíg a fiú ezt élvezi, és tényleg csak szeretetből tesznek így, addig nincs baj vele.
2021. máj. 30. 20:39
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Családfétises troll?
2021. máj. 30. 20:43
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is felesleges ebbe homoerotikus dolgokat belelátni, ha ez így lenne akkor szerintem az apa nem a felesége előtt, pláne nem idegenek előtt csinálná ezt. Az viszont biztos hogy ha ez rendszeresen megtörténik akkor ez nagyon furcsa, nem értem hogy ez hogy fér bele a srácnak, még vendégek társaságában is. Ha viszont ez tényleg nem zavarja sem az apát sem a fiát akkor ez van, ő dolguk, nem érdemes ezen kattognod.
2021. máj. 30. 20:44
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Boxeres biszex levike ujabb agymenese... nem unod?
2021. máj. 30. 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
Attól ha az apuka homoszexuális is lenne akkor neked miért magától értetődő hogy rámegy a fiára? Kicsit beteges a gondolkodásod. Több olyan ismerős is van ahol ilyesmi előfordul kamaszkorú gyerekkel. Ebbe nem kell semmi extrát belelátni.
2021. máj. 30. 20:46
 10/19 anonim ***** válasza:
38%
Ha van benne valami, abban sincs semmi.
2021. máj. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!