Jogosan akarnak elvinni pszichológushoz? Szerintem nincs
velem semmi gond
Figyelt kérdés
Anya ma mondta apának, hogy elkell engem vinni, mivel nem tetszik a formám nekem. Neki álltam diétázni és erősíteni. Anya szerint nagyon sokat fogytam, szerintem ez max 1 kiló lehetett ami lement rólam. Szerintük kezelésre van szükségem, mert beteg vagyok. Pedig csak egyszerűen nem vagyok így megelégedve magammal és változtatni szeretnék. Ez baj? Mit tegyek velük?
Ekkora súllyal diéta tényleg agyrém. Én is aggódnék a szülők helyében.
2021. máj. 28. 20:23
12/30 anonim válasza:
És hova akarsz még fogyni?
2021. máj. 28. 20:23
13/30 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egy kiló ment le, de tényleg aggasztó ha ilyen súllyal és magassággal fogyni akarsz. Inkább most aggódjon mint amikor 40-45 kilóra sanyargatod magadat.
2021. máj. 28. 20:28
14/30 Vuk-91 válasza:
Egyrészt jó, ha szeretnél fogyni, nem kötelező, hacsak nem lepsz be egy egész fotelt, ismerek duci lányokat, akiket el nem tudnék képzelni soványan, de megértem, hogy nem akar mindenki kövér lenni, meg ugye, egy ponton túl vannak egészségügyi hatások, amelyek kicsit felfújnak, hadd féljen a nép, de van jó a fogyásban is annak, aki azt szeretné. Másrészt viszont, mi nem látunk, így nem lehetünk biztosak, hogy esetleg nem titkolsz el tőlünk egy nagyon durva anorexiát, amelynél hidd el, kövérnek lenni sokkal jobb.
2021. máj. 28. 20:30
15/30 anonim válasza:
Ne haragudj, de így is nagyon sovány vagy. Én 167 centihez voltam 55 kg és kint volt az összes bordám, el tudom képzelni hogy te hogy nézel ki...
Ne akarj fogyni és igaza van a szüleidnek. Inkább járj el edzeni, erősíteni a diéta helyett.
2021. máj. 28. 20:32
16/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorexiás
2021. máj. 28. 20:36
17/30 anonim válasza:
Lehet, de nem érzed, hogy nem kell fogynod, ha ez így marad baj lehet.
2021. máj. 28. 20:37
18/30 anonim válasza:
170 centivel vagyok 55 kg és soha a büdös életbe nem mondták nekem, hogy ez nem egészséges és betegnek tűnök. :D Szerintem abszolút rendben van a súlyod, ha tényleg annyi vagy, amennyinek mondod magad, nem hiszem, hogy pszichológushoz kéne fordulnod, és ezt egy normális szülő is felismeri, az én szüleim soha nem akartak emiatt pszichológushoz vinni. :D
2021. máj. 28. 20:39
19/30 anonim válasza:
#18, nem a súlyával van a baj, hanem hogy ilyen súly környékén még fogyni akart. Formásodni oké, fogyni már nagyon nem kéne neki.
2021. máj. 28. 20:45
20/30 anonim válasza:
És akkor mi lesz ha elmész pszichológushoz? Beszélgetni kell csak és ennyi. Talán még segíthet is.
Azt mondod nem vagy anorexiás....ezt sajnos minden beteg elmondja magáról, mert nem ismerik be/látják a problémát.
Teljesen érthető a szüleid reakciója. Még szerencse hogy nem csak akkor veszik észre a bajt, ha már a mentő visz el 35 kilóval.
Ha formásabb testet szeretnél ahhoz izmokat kéne építened. Ami plussz kilókat jelent mivel az izom nehezebb mint a zsír. Szóval szép formás testhez plusz 5-10 kiló társul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!