Apám folyton fenyeget, hogy megver, de amúgy sosem ver
meg. Akkor miért?
Figyelt kérdés
Ha valami olyat teszek, mondok ami apukámnak nem tetszik mindig megfenyeget azzal, hogy megver, vagy megpofoz. Esetleg hasonló testi bántásokkal fenyeget.
Sosem bántott még, de kicsi korom óta mindig fenyeget vele. Lassan 18 leszek és még mindig azt hiszi, hogy van neki hatása. Piciként féltem mikor mondta, de már hatástalan.
Ő igy nőtt fel, verték gyerekkorában, ezért automatikusan mondogatja. Nem tehet róla, ez a következménye annak ahogy ő felnőtt. Ha nem bánt vagy nem üt meg (amihez hihetetlen nagy akaraterő kell, ha ő maga igy nőtt fel), akkor ne foglalkozz vele, erről tényleg nem tehet. Lehet, hogy erre van szüksége ahhoz, hogy ne adja tovább a mintát, tehát hogy ő maga ne legyen egy gyerekverő.
2021. máj. 27. 23:32
2/18 anonim válasza:
Biztos ijesztegetni akar, de ennek így semmi értelme. Az én szüleim is fenyegetnek, de én aztán kapok is a szíjjal ha rossz vagyok.
2021. máj. 27. 23:49
3/18 anonim válasza:
Azt hiszi, mert a fenyegetes hatasara megcsinalod, amit akar
2021. máj. 28. 00:02
4/18 anonim válasza:
Lehet csak hozzá van szokva mert amikor felnőtt az ő szülei is ezt mondták.
Szerintem engedd el és ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget.
Engem sokat vertek és sose mondták meg előre csak derült égből villámcsapásként jött a pofon. Fakanál és vonalzó elővételnél már előre tudtam, hogy ebből verés lesz mert főzni és matekpéldát oldani nem igazán őket. Utána betérdeltettek a sarokba, hogy gondolkozzam el miért kaptam. Rosz válasz esetén újra elvertek és addig ment amíg meg nem volt meg a jó válasz vagy el nem fáradtak.
2021. máj. 28. 00:11
5/18 anonim válasza:
Örülj neki. Az enyém már négyéves koromban a legkisebb hibára is azonnal ütött. Csendőr volt a nagyapám, szerinted? A halálos ágyán, amikor már mellébeszélt a gyógyszerektől meg az agytumortól, és azt hitte, ő áll az ágya mellett, sírt, és könyörgött, hogy ne bántsa.
2021. máj. 28. 01:30
6/18 anonim válasza:
2-es, a helyes kifejezés nem az, hogy "kapok a szíjjal, ha rossz vagyok", hanem "a szüleim bántalmaznak, és segítségre van szükségem". Mielőbb keresd fel a helyi gyámhivatalt, mert ez nagyon nem normális! A szüleid bűncselekményt követnek el, amikor szíjjal vernek, nem pedig "nevelnek", akármit hebeg is a sok vén hülye erről.
2021. máj. 28. 01:31
7/18 anonim válasza:
Most te tényleg azért reklamálsz, mert nem vernek...?
2021. máj. 28. 04:20
8/18 anonim válasza:
7-es, a gyermekek testi fenyítését törvény tiltja, rendszeres elkövetése pedig bűncselekmény. Senkit nem érdekel, hogy a te paraszti lelkivilágod mire vágyik.
2021. máj. 28. 04:52
9/18 anonim válasza:
8-as Tanulj meg szöveget értelmezni. Egy szóval se említettem, hogy támogatom a nevelésnek fizikai vagy lelki terrort, egek. -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!