Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szuleim mindenert leszolnak....

Szuleim mindenert leszolnak. Mar nagyon unalmas ok panpognak nekem hogy igy ugy amugy. 36 eve ugyanazon a helyen dolgozni ahol nem szeret az ember rohadt szar lehet. Sztetek is?

Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 09:12
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem bárki is vagy baromi szánalmas itt nyavalyogni.
2021. máj. 25. 12:04
 32/39 anonim ***** válasza:
84%
a 120 ezres netto fizetés igenis lehetséges. a 90 is ha nem 8 óra, ami szintén lehet, sok helyen levonják pl a szünetet.
 33/39 anonim ***** válasza:
84%
29 ez oké, csak ugyanebben a helyzetben a kérdező jajjszegénykém, a szülei meg nagy szarok mert csak ennyit bírtak letenni az asztalra, 36 éve ilyen térségben megőrizni az unalmas munkahelyet. Akkor most melyik, azt el kellene dönteni.
 34/39 anonim ***** válasza:
én nem foglaltam állást, de a tény az tény, 167e bruttó és 240e bruttó közt van a minimálbér bruttóban. Szóval nem lehetetlen a 120 ezres fizetés.
2021. máj. 25. 12:07
 35/39 anonim ***** válasza:
82%
Majd ha teljesen önállóan feltudsz mutatni egy olyan életszínvonalat amiről ok csal álmodoznak akkor birálhatod őket, de arra meg lesz annyi eszed, hogy inkább köszönetet mondj, hogy lehetővé tették azt neked. Az ennyiért nem dolgozok, a protekció a stb, csak kifogás hegyek és álmodozások, jelenleg nem jobb vagy hanem a labnyomukba sem érsz, miattuk van hol laknod, van mit enned.
2021. máj. 25. 12:14
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm szülei tényleg szegények, sokszor ittak is, sok mindennel nem tudtak hozzajarulni a sikereihez. Ellenben kitűnő tanuló volt, szerzett diplomát, mester diplomát, most osztatlan képzésre jar egy újabb diplomát fog szerezni. Közben diakmunkazott, igaz kapott kollégiumot Pesten, valószínű a szociális helyzete és a tanulmányi eredményei miatt, de a diakmumkabol tartotta el magát. Csináld ezt te is.
2021. máj. 25. 13:20
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nagyon jól fizető munkája van, amit szeret. 36os voltam.
2021. máj. 25. 13:21
 38/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk felnött emberként azért ha akarsz valamit tehetsz érte...
2021. máj. 26. 03:57
 39/39 Thispain ***** válasza:

[link]

Használd egészséggel! Sokat javít a munkapiaci értékeden.

2021. aug. 4. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!