Szuleim mindenert leszolnak. Mar nagyon unalmas ok panpognak nekem hogy igy ugy amugy. 36 eve ugyanazon a helyen dolgozni ahol nem szeret az ember rohadt szar lehet. Sztetek is?
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 09:12
11/39 anonim válasza:
Miért ti jobbak vagytok? Ugyanazt csináljátok amit a kérdező. Nem tudtok róla semmit , de vérszemet kaptatok és kezdődik az össznépi fikázás.
12/39 anonim válasza:
Jajjnekem, megint a kifogásgyáros 25éves?
Pffff.....
13/39 anonim válasza:
és talán nem erre vártál? Legalább valami kiveri az ingerküszöböd.
14/39 anonim válasza:
Rohadt szar lehet 36 évig egy utált munkahelyen dolgozni mindezt csak azért, mert etetnem kell a gyereket következő hónapban, meg az azt követőben is, egy olyan gyereket aki felnőve mindezért engem megvet ország világ előtt. Szüleid nem lehetnek magasan kvalifikáltak, ha te az okjdre büszke vagy, így duplán nehéz lehetett nekik helyt állni az életben és tűrni. Ha 20+ évesen önmegvalósítottak volna -utólag hiba volt nem megtenni- abba a gyereknevelés nem fér bele, kivágtak volna a lelencbe kedves kérdező. Ők a nyomorúságot választották a személyeddel, mi utóbb téged itt olvasva nagy hiba volt.
15/39 anonim válasza:
Remélem nem olvassák véletlenül sem az írásodat, kb. megszakadna a szívük. Hogy értelmetlen volt mindaz, aminek te értelmet adtál.
16/39 anonim válasza:
panpognak :) omg kiégett az agyam, azt hiszem mára becsukom az internetet
nem értem miért ír le valaki olyan szót, amiről fogalma sincs, hogyan írják
18/39 anonim válasza:
Azért a jelenlegi albérlet árak, és a fizetések mellett nem olyan egyszerű csak úgy elköltözni. Okj-s végzettséggel, ha keresel 200 ezret (vidéken még ennyit sem) és 150 ezer + rezsi az albi, akkor vajon miért nem tud az ember elköltözni.
19/39 anonim válasza:
18: miért kéne rögtön extranagy lakásba költözni...??
Ne mondd nekem, hogy egy garzon vidéken 150e + rezsi!
20/39 anonim válasza:
19 és miért kellene nyomorognia egy 10-20 négyzetméteres garzonban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!