Ha lenne egy 21 éves fiad, meg egy 19 éves lányod, és egyikőjüknek se volt még párja (szüzek is), akkor arra gondolnál, hogy elrontottál valamit?
Ugye tudod, hogy nem vagy tisztában a fogalmak jelentésével? Amúgy nekem még sose volt pasim, egyszer próbálkoztam egész eddig, de mégsem vagyok szűz. Ráadásul nem is csak egy alkalom volt... A szüleim ezt viszont nem tudják.
5-ös vagyok. Olvasd el még egyszer, amit írtam. Ha nem próbálkoznak, nagy a valószínűsége, hogy aszexuálisak. Ami nem betegség. Ugyanolyan szexuális orientáció, mint a hetero/homo/biszexualitás, és ha jó szülő akarsz lenni, elfogadod.
Különben meg, attól, hogy a világ középpontjában a szex meg a romantika áll, attól még nem biztos, hogy ez egyéni szinten is így van. Képzeld, vannak emberek, akiknek fontosabb például a barátság, vagy egy hobbi, vagy a tanulás. Más dolgokkal foglalkoznak, de ez nem azt jelenti, hogy "el vannak rontva", bármennyire is ezt sugallja feléjük a világ.
Te vagy nem vagy szülő, vagy nagyon buta vagy. Úgy írod, mintha ez valami extrém dolog lenne, mintha 40 évesen lennének szüzek (ami furcsább lenne, de akkor is az ő dolguk lenne).
Én jóval később veszítettem el a szüzességemet, nem "próbálkoztam " (mi ez, verseny, kísérlet???), na és?
Ja, és mikor elveszítettem, nem számoltam be róla szülőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!