Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Oltásellenes anyátoknak hogy...

Oltásellenes anyátoknak hogy mondjátok meg, hogy nem vagytok betegek?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam Pfizer oltást, viszont anyám oltásellenes. Azt hiszi, hogy génmódosítottan megfertőztek engem a koronavírussal és hogy én megakarom őt ölni, hogy hazahoztam direkt a vírust. Amikor tüsszentek egyet mert belemegy az orromba a por, akkor üvöltözik velem és gyilkosnak hív, hogy miattam fog felfordulni. Reggel (szokásosan) tele volt az orrom és hallotta, hogy fújom, erre "Na tessék, kellett neked az oltás most beteg vagy feleslegesen te idióta nemnormális". Köhikcsélek (nem normális köhögés, ilyen felszines kuckuc), mert egy szálló vasporos városban élek, ahol magas a koncentrációja, a tüdőmet alapból kikészítette az itt élés már, szóval mindig is sokat "kuckuc"oltam. De most erre nagyon figyel, erőlteti az Algopyrint, üvöltözik velem, hogy szedjem tucatszámra, mert ez az egyetlen gyógyszer a koronavírus ellen, ami hat, csak az emberiség hülye hogy felfedezze a csodahatását.... Hiába mondtam neki, hogy ez egy mRNS oltás, szerinte akkor is génmódosítottan belémültették a vírust és direkt akarom őt meggyilkolni. Valami ötlet, hogy mivel térítsem észhez?

2021. máj. 22. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Én sem oltatom be magamat, de amit Anyud művel, az agyrém. Az oltásban elölt vírus van, nem élő.
2021. máj. 22. 15:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Pár barátoddal forgass ál dokumentumfilmet, amiben elmondjátok az oltást az UFO-k küldték ajándékba, mindegyikben egy darabka van az ő mérhetetlen tudásukból és csak a kiválasztottak kaphatják meg :-D
2021. máj. 22. 15:45
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
En sem oltatok de amit anyud csinal az azert kicsit durva.Bar miota a szomszedom be lett oltva azota kohog allandoan.En kerulom biztos ami biztos.Lehet koronas vagy mit tudom en
2021. máj. 22. 16:39
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
YouTube: Zállatorvos- csinált egy jópofa animációt az oltasokrol egyszerű embereknek.
2021. máj. 22. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Magyarázd el, hogy ilyenkor a test csak egy tervrajzot kap ami alapján ellenanyagot tud termelni a test, tehát nem egy élő vírust kapsz.
2021. máj. 22. 16:58
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
15ös szerinted egy oltásellenesre hatnak az észérvek? :-D
2021. máj. 22. 17:09
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

Ezek az elmebetegek amúgy legújabban tényleg azzal a marhasággal hülyítik egymást a csoportjaikban meg a videóikban, hogy az oltott emberek "lövöldözik ki" magukból a tüskefehérjét, és ezzel megfertőznek oltatlan embereket is :D

Én már nem is bánom egyébként, annál jobb, ha ilyen ősemberek halálosan félnek tőlem, legalább elkerülnek jó messzire :D

Már csak a lejmoló csövesek között kéne valami hasonló idiótaságot elterjeszteni, akkor azok is békén hagynának.

2021. máj. 22. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Fura egy anyád van, hogy így leidiótáz, csodálom, hogy még nem költöztél el.

Amugy egy valódi magát oltásellenesnek valló ember nem fél egy másik embertől, mert a vírustól sem fél, így kvázi az oltatlan és oltott embertársától sem fél.

Ez az ember akiről szó van önmagában valami furcsaság, tul sok fészbukot néz és nincsenek saját racionális gondolatai.

2021. máj. 22. 20:44
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
A kedvencem amikor vinnyogtak egy chip tervrajzán és egy zenész megmutatta, hogy egy elektromos pedál tervrajzától rettegnek :D
2021. máj. 22. 21:27
 20/21 anonim válasza:
47%
Az oltásellenes Gődény állítólag azt mondta pár napja a Tamasi Józseffel tartott sajtótájékoztatója végén, hogy hülyékkel nem kell foglalkozni, úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy ne törődj vele!
2021. máj. 26. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!