Oltásellenes anyátoknak hogy mondjátok meg, hogy nem vagytok betegek?
Költözz el! Ezt egyszerűen nem lehet bírni, ezek elmebeteg emberek!
Üvöltözik??? Ilyenkor nagy kár, hogy nincs már kényszer gyógykezelés..
Lehet visszakiabáltam volna, hogy kussoljál már te primitív gci. Nem segít, csak simán jól esik! :D
#3 Bárcsak így lenne... Én végignéztem, ahogy a konteósok folyton átírták a narratívát. Először pár órával a szúrás után ölt a vakcina. Aztán mikor egyértelművé vált, hogy a sok beoltott még mindig él és virul, a múltat elfelejtve két hetet mondtak. Aztán pár hónapot. Most páran több évet mondanak, mások már a születendő gyerekek felnőttkorára jósolnak kemény dolgokat.
Az ilyen embereket nem az érvek vezérlik. Egy normális ember az összegyűjtött érvek alapján jut konklúzióra. A hardcore konteósoknál ez fordítva megy, a konklúzió fix és ahhoz kell igazítani az érveket. Ha valami olyat látnak, ami nem illik bele a narratívába, simán elfelejtik vagy hazugságnak bélyegzik. Minden más pedig tökéletesen bizonyítja a valóságtól elrugaszkodott tévképzetet.
Bárcsak feltűnne neki és megváltozna a véleménye... De sajnos az ilyenek nem hajlandóak bevallani, hogy tévedtek, még saját maguknak se. Inkább élnek tovább az álomvilágban, ahol megdönthetetlen dogma, hogy "ótás rósz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!